BUNLARA KİM DUR DİYECEK?

GAZİPAŞA’DA alkol tüketen kişilerin alkol şişelerini olduğu yere bırakmalarına tepki gösteren vatandaşlar, bu durumun önüne geçilmesini istiyor.

GÜNDEM 25.06.2024 10:40:00 0
BUNLARA KİM DUR DİYECEK?

İlçe halkı tarafından oldukça şikâyet alan sorunlardan olan ve sonu gelmek bilmeyen çevre kirliliğinin önüne geçilemiyor. İlçenin farklı noktalarında alkol tüketen şahısların duyarsızca çevreyi kirletmeleri, vatandaşların tepkisini çekti. Kahyalar Mahallesi Değirmencigözü Mevkii’ne alkol tüketen şahısların sürekli olarak alkol şişelerini ağaç diplerinde bırakarak çevreyi kirlettiklerini ve bu durumdan oldukça rahatsız olduklarını belirten vatandaşlar, alkol alan şahısların duyarlı olmalarını istiyorlar. 


“ÇEVREYİ KİRLETMELERİNE ENGEL OLUNMASINI İSTİYORUZ”
Duruma tepki gösteren vatandaşlar; “Alkol tüketen kişiler her gün aynı yeri ve aynı ağacın dibini bu şekilde alkol şişeleri ile çöp içinde bırakıp gidiyorlar. Duyarlı vatandaşlar olarak toplanan alkol şişelerinin yerine diğer gün yenilerinin geldiğini görüyoruz. Artık bu durumun sona ermesini ve alkol tüketen şahısların çevreyi kirletmelerine engel olunmasını istiyoruz” şeklinde konuştular. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: BUNLARA DİYECEK?