BU PROJEYE DESTEK ÇIKALIM

GAZİPAŞA Emlakçılar Derneği Başkanı Türker, ihtiyaç sahibi çocukların okul ihtiyaçlarının karşılanması için başlatılan ve Kaymakamlık oluru ile resmiyet kazanan sosyal yardım projesine i halkın destek vermesi için çağrıda bulundu.

GÜNCEL 19.12.2022 09:32:00 0
BU PROJEYE DESTEK ÇIKALIM

 

GAZİPAŞA Emlakçılar Derneği Başkanı Türker, ihtiyaç sahibi çocukların okul ihtiyaçlarının karşılanması için başlatılan ve Kaymakamlık oluru ile resmiyet kazanan sosyal yardım projesine ilçe halkının destek vermesi için çağrıda bulundu. 

Gazipaşa Emlakçılar Derneği (GAZEMDER) tarafından hayata geçirilen ve ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik başlatılan "Bir bağışla bir çocuğa umut ol" isimli sosyal yardım projesi resmiyet kazanmış,  GAZEMDER tarafından 28.09.2022 tarihinde yapılan proje başvurusu Gazipaşa Kaymakamlığınca kabul edilmişti. Projenin 15.10.2022 -15.10.2023 tarihlerini kapsadığını dile getiren GAZEMDER Başkanı Savaş Türker, bu süreçte 75 öğürenciye destek vereceklerini belirtti.

PROJEDEN TOPLAM 75 ÖĞRENCİ FAYDALANACAK

Proje kapsamında 33 ilköğretim, 29 ortaöğretim ve 13 lise öğrencisi olmak üzere 75 öğrenciye destek verileceğini söyleyen Türker, “Bu projenin reklam ve tanıtım masrafları derneğimiz tarafından karşılanacak. Kampanya hesabında toplanan miktarın tamamı proje kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda eğitim öğretim gören 33 ilköğretim, 29 ortaöğretim ve 13 lise öğrencimizin okul kırtasiye ve giyim ihtiyaçlarının giderilmesi için kullanılacaktır”  diye konuştu. 

“ÇOCUKLARIMIZIN EN İYİ İMKANLARA KAVUŞMASI

 KONUSUNDA BİR IŞIK YAKMA ÇABASINDAYIZ”

Hayata geçen projeye ilçe halkının destek vermesini isteyen Türker, “Bu projemize katkı sağlamak için T.C. Ziraat Bankası Gazipaşa şubesinde açılan TR10 0001 0004 2197 5615 3750 02 İBAN numarası ile "Bir bağışla bir çocuğa umut ol" hesabına bağışlarınızı yapabilirsiniz. Yapacağınız bağışlarla ilçemizde eğitimlerini sürdüren öğrencilerimize bir nebze umut olma yolunda tüm Gazipaşa halkı olarak projemize katkı sağlayacağınızdan eminiz. Bizler Gazipaşa Emlakçılar Derneği olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi imkanlara kavuşması konusunda bir ışık yakma çabasındayız. Bu sebeple tüm vatandaşlarımızın bu çocuklarımıza sahip çıkmasını dolayısıyla bu faaliyetimize katkı yapmasını temenni ediyoruz. Katkı sağlayan herkese şimdiden teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 


Anahtar Kelimeler: PROJEYE DESTEK ÇIKALIM