BU KAVŞAĞA ÜST GEÇİT ŞART

.

GÜNDEM 31.07.2024 09:18:00 0
BU KAVŞAĞA ÜST GEÇİT ŞART

Gazipaşa’da sürücü ihlalleri ve sinyalizasyon sisteminde yaşanan arızalar nedeniyle sık sık trafik kazalarının yaşandığı Nüfus Kavşağı, yayalar ve bisiklet sürücüleri için tehlike saçıyor. Direkt geçişler ile sağa ve sola dönüşlerde trafik akışının kesilmediği kavşağa üst geçit yapılması büyük önem arz ediyor. 
 

GAZİPAŞA’DA Ekmel, Nüfus, Denizkızı, Hastane, Sanayi ve Havalimanı kavşaklarında yaşanan maddi hasarlı, yaralanmalı ve ölümlü trafik kazalarının önüne geçilemiyor. Çoğunluğu sürücü ihlallerinden kaynaklanan kazalara, hava ve yol durumu ile kavşaklardaki sinyalizasyon sisteminde yaşanan arızalar da neden oluyor. Nüfus Kavşağı, sinyalizasyon arızasının en çok yaşandığı kavşakların başında geliyor. Sık sık kaza yaşanan kavşak, yayalar ve bisiklet sürücüleri için tehlike saçıyor. Direkt geçişler ile sağa ve sola dönüşlerde trafik akışının kesilmediği kavşağa üst geçit yapılması büyük önem arz ediyor.
 

KAVŞAĞA ÜST GEÇİT YAPILSIN!
Yaz döneminde Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile aynı bölgede bulunan spor tesislerindeki kurslara katılan öğrencilerin büyük bir bölümü bu yolu yayan olarak ya da bisikletle geçmek zorunda kalıyor. Yine ilçemizde üniversite eğitimi gören yüzlerce öğrenci, okullarına ulaşmak için bu kavşağı kullanmak zorunda kalıyor. Öğrenciler kavşakta oluşan yoğunluk nedeniyle karşıdan karşıya geçmekte zorlanırken, yolu sıklıkla kullanan ilçe halkı, kavşağa engelli vatandaşlar ile bisiklet sürücülerinin de rahat şekilde kullanabileceği bir üst geçit inşa edilmesini bekliyor. 


YEKLİLER DİKKATE ALSIN
Üst geçit talebinin Gazipaşalı yöneticiler tarafından dikkate alınması gerektiğini dile getiren ilçe sakinleri, bölgede sık sık kazaların yaşandığını, kavşağın çocuklar ve üniversite öğrencileri için tehlike oluşturduğuna dikkat çekiyor. >Selçuk ÖZTÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27