BU HAFTA SPORA DOYDUK

Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Avrupa Spor Haftası kapsamında yaptı etkinlikler büyük ilgi çekti.

SPOR 1.10.2022 15:24:00 0
BU HAFTA SPORA DOYDUK

Avrupa Spor Haftası, Gazipaşa’da yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı. Özellikle Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliklere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Avrupa Spor Haftası’nı dolu dolu geride bırakan Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, okulları ziyaret edip okullarda çeşitli branşların tanıtımı yapıldı. Gazipaşa Kapalı Spor Salonu’nda yapılan etkinliklerde ise hentbol, badminton ve atletizm branşlarında yarışma düzenledi.

BİSİKLET TURU YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen bisiklet turu, gençlerin ve vatandaşların yoğun katılımıyla tamamlandı. Perşembe günü saat 17.00’de Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde toplanan bisikletçiler, buradan toplu şekilde hareket edip, Selinus Sahili’ne kadar pedal çevirdiler. Sahilden tekrar geri dönen bisikletçiler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde bisiklet turunu tamamladı.

“ETKİNLİKLERİMİZE KATILAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

Bisiklet turuna katılan vatandaşlar ve gençlerle pedal çeviren Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, “Avrupa Spor Haftası kapsamında birçok etkinlik düzenledik. Okullarımızda ve Gazipaşa Kapalı Spor Salonu’nda hentbol, badminton ve atletizm branşlarında yarışmalar yaptık. Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak yoğun bir katılımla bisiklet turu düzenledik. Etkinliklerimize katılan herkese çok teşekkür ederim” dedi.


Anahtar Kelimeler: HAFTA SPORA DOYDUK