BU GÖRÜNTÜLER NE ZAMAN SONA ERECEK?

GAZİPAŞA’DA Koru Mahallesi’nde bulunan Fener Mesire Alanı’nın sorumsuz kişilerce kirletilmesi, duyarlı vatandaşlar tarafından tepki çekti.

GÜNDEM 24.07.2024 10:14:00 0
BU GÖRÜNTÜLER NE ZAMAN SONA ERECEK?

İlçede vatandaşların rahat bir nefes almak için gittikleri sahiller, piknik ve dinlenme alanları, duyarsız kişiler tarafından sorumsuzca kirletiliyor. Duyarsız kişiler tarafından olduğu yerde bırakılan yiyecek ve içeceklerin çöpleri, duyarlı vatandaşların tepkisini çekiyor. Buna sadece bir örnek ise Koru Mahallesi’ndeki Fener Mesire Alanı. Özellikle son zamanlarda artan sıcakların da etkisiyle nefes alabilecek alanlara akın eden vatandaşlar, çöp yığınlarıyla dolu Fener Mesire Alanı’ndaki görüntülere tepki gösterdi. Gazipaşa’nın güzide manzaralarından birisine sahip olan bu alanı kirletenlere ve alana gerekli duyarlılığı göstermeyen yetkililere tepki gösteren vatandaşlar, mesire alanı ve çevresinin temizlenmesini istediklerini belirterek, alanda doğal güzelliğe yakışır temiz ve güzel bir görüntü sağlanabilmesi için yetkilileri göreve çağırdılar.
 

AYDINLATMALAR ÇALIŞMIYOR
Öte yandan, Sarısu ve Koru mesire alanlarını tercih eden vatandaşlar, iki mesire alanında bulunan kamelyalarda aydınlatma sorunu yaşandığını dile getiriyor. Kamelyalarda bulunan aydınlatmaların bozuk ya da çalındığına dikkat çeken ilçe sakinleri, mesire alanlarının temiz tutulması ve aydınlatılması konusunda yetkilileri göreve çağırıyor. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: GÖRÜNTÜLER ZAMAN ERECEK?