“BOZUK DÜZENE SON VERECEĞİZ!”

TİP Antalya Milletvekili Adayı Kerim Uğur, her seçim döneminde verilen sözlerin bir sonraki seçime kadar unutulduğu bir anlayışa son vereceklerini belirterek, “Artık halkın içinden kişiler de mecliste olabilecek” dedi.

SİYASET 27.04.2023 12:07:00 0
“BOZUK DÜZENE SON VERECEĞİZ!”

GAZİPAŞA’DA hafta sonu düzenlenen 1. Gazipaşa Yağlı Güreş Festivali’ne katılan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Antalya Milletvekili Adayı Kerim Uğur, ilçe halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Burada vatandaşların taleplerini dinleyen milletvekili adayı Kerim Uğur, en çok çiftçilerin tarım girdi maliyetleri ile ilgili şikayetleri olduğunu dile getirdi. “Değişimin ayak sesleri artık hiç olmadığı kadar yakın” diyen Uğur, “Bu kara dönemin sona ermesiyle tarım başta olmak üzere düzeltmemiz gereken çok fazla konu olacak. Halkımızın desteği ile yeni dönemde halkımız için çalışarak bu bozuk düzene son vereceğiz. Hep birlikte karnımızın doyduğu, mutlu bir Türkiye yaratacağız” dedi.

“ARTIK HALKIN İÇİNDEN BİRİLERİNİN DE MECLİSTE OLDUĞUNU GÖRECEĞİZ”

Türkiye İşçi Partisi’ne halktan yoğun katılım olduğunun altını çizen Uğur, “Her seçim döneminde verilen sözlerin bir sonraki seçime kadar unutulduğu bir anlayışa son vereceğiz, artık halkın içinden birilerinin de mecliste olduğunu göreceğiz. 14 Mayıs’ta bu sayının mecliste grup kurabilecek sayıya ulaşmasını hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

 


Anahtar Kelimeler: “BOZUK DÜZENE VERECEĞİZ!”