BOCCE'NİN KAZANANI AHMET TUNCER

GENÇLİK ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Bocce Turnuvası’nın kazananı Ahmet Tuncer takımı oldu.

SPOR 20.06.2024 10:26:00 0
BOCCE

Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bocce Turnuvası sona erdi. Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen turnuva, daha önce öğretmen ve öğrenciler arasında yapılıyordu. Her yıl katılımın giderek arttığı turnuvaya bu yıl ise her meslek grubundan kişi ve aileler de katılım sağlayabildi. Toplam 30 takımın katıldığı turnuvanın kazanı ise “Ahmet Tuncer” oldu.


Gazi Spor Salonu bahçesinde oldukça eğlenceli geçen turnuvada “Fenomen” ikinci, “Galalay laylay” takımı ise üçüncü oldu.


MADALYA VE KUPALAR TAKDİME EDİLDİ
Turnuva sonrası ise dereceye giren takımlara madalya ve kupaları İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Ateş tarafından takdim edildi.
Ailelerin ve çeşitli kurumlarda çalışan vatandaşların bir birleriyle kaliteli zaman geçirmesi ve kaynaşması amacıyla her yıl İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak turnuva düzenlediklerini ifade eden Müdür Ateş “14.Geleneksel Bocce Turnuvasına bu yıl ilçemizden 30 takım katıldı. Gazi Spor Salonu bahçemizde yapılan turnuva ile katılımcılar aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirirken aynı zamanda eğlenceli anlar yaşadı. Dereceye giren ve katılan tüm takımları ayrıca kutluyorum” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: BOCCE' KAZANANI AHMET TUNCER