Tarih: 31.01.2024 10:18

BİZİM OLAN BİZDE KALACAK

Facebook Twitter Linked-in

Yerel seçimler hakkında iddialı konuşan Başkan Oğuz, CHP’nin Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Gazipaşa Belediyesi’ni yeniden kazanarak halkçı belediyecilik anlayışını vatandaşlarla buluşturmaya devam edeceğine değinerek, “Bizim olan bizde kalacak. Yerel seçim CHP’nin zaferiyle sonuçlanacak” dedi. 


CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Ecz. Fahri Oğuz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Yerel seçimler hakkında iddialı konuşan Başkan Oğuz,  CHP’nin Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Gazipaşa Belediyesi’ni yeniden kazanarak halkçı belediyecilik anlayışını vatandaşlarla buluşturmaya devam edeceğine değindi. Yeni zaferler elde etmek için saha çalışmalarına başlayacaklarını söyleyen Oğuz, “Parti yönetimimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, delegelerimiz ve üyelerimizle birlikte sahada etkin bir mücadele vereceğiz. Partimiz tarafından oluşturulacak programların ardından sahaya inip, seçim çalışmalarımıza hız vereceğiz” dedi. 


“GAZİPAŞA VE BÜYÜKŞEHİR’İ YENİDEN KAZANACAĞIZ”
31 Mart seçimlerinde Gazipaşa ve Büyükşehir’i yeniden kazanacaklarını dile getiren CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz, “Gazipaşa’da partimiz tarafından gerçekleştirilen örgüt denetiminde önseçim, hem partimizi hem de mevcut Belediye Başkanımız ve Belediye Başkanı Adayımız Sayın Mehmet Ali Yılmaz’ı güçlendirdi. Seçimlere iddialı giriyoruz. Gazipaşa’da Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ali Yılmaz ve Antalya’da da Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek Başkanımız seçimleri kazanarak hizmetlerine devam edecek. Daha öncede söyledim; bizim olan bizde kalacak. Yerel seçim CHP’nin zaferiyle sonuçlanacak” ifadelerini kullandı. 


“BİZLER ADAYLARIMIZIN ARKASINDAYIZ”
Açıklamasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz, “Bizler adaylarımızın arkasındayız ve adaylarımızın seçimi kazanmaları için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Örgüt denetiminde önseçimle belirlenen ve CHP Parti Meclisinde (PM) onaylanan, Belediye Başkanımız ve adayımız Mehmet Ali Yılmaz ile PM’de yapılan oylama sonucu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız olan Sayın Muhittin Böcek Başkanımızın sonuna kadar arkalarındayız. Parti yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları, delegelerimiz ve üyelerimizle birlikte başkanlarımızın yeniden seçilmesi için sahada var olacağız” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —