Tarih: 06.10.2023 03:21

‘BİTKİ SAĞLIĞI’ KONUŞULDU

Facebook Twitter Linked-in

‘2023-2024 Bitki Sağlığı Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı’ Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Fırat Erkal Başkanlığında, 19 ilçe müdürünün katılımıyla gerçekleşti. Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nazan Durak Özçelik de İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya katılarak ilçede yıl içinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Toplantıda ayrıca çiftçi eğitim çalışmaları, meydana gelen doğal afetler, bu konuda yapılacak çalışmalar, tarım sigortaları, tarımsal ürün planlaması çalışmaları, sektör bazlı denetimler, tarım arazilerinin kullanımının etkinleştirilmesi proje çalışmaları, gübre bayii denetimleri, büyükbaş, küçükbaş hayvanlarda aşılama çalışmaları, mera çalışmaları konularında değerlendirmeler yapıldı.

 

“İLÇEMİZ ADINA ÖNEMLİ ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK”

Toplantı ile ilgili konuşan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nazan Durak Özçelik, “ 2023-2024 Bitki Sağlığı Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı İl Müdürümüz Fırat Erkal başkanlığında bizim de içinde bulunduğumuz 19 ilçe müdürünün katılımıyla gerçekleşti. Bitki sağlığı ile ilgili ilçemiz adına önemli konularda çalışmalarımız ve değerlendirmelerimiz oldu. Ayrıca bu yıl içinde yapılacak çalışmalar konuşuldu. Halkımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz” dedi.  >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —