BİSİKLET YOLUNDA NE İŞİ VAR?

GAZİPAŞA’DA Selinus Sahil yolunda bulunan bisiklet yolunu kullanan motosiklet sürücüleri, bisikletliler ve yayalar için tehlike oluşturuyor.

GÜNDEM 26.06.2024 10:24:00 0
BİSİKLET YOLUNDA NE İŞİ VAR?

İlçede motosikletlere yönelik yapılan denetimlere rağmen kurallara uymayan motosiklet sürücüleri, hem kendi canlarını hem de diğer vatandaşların canlarını tehlikeye atmaya devam ediyor. Selinus Sahil yolu üzerinde bulunan bisiklet yolunu kullanan motosiklet sürücüleri ise, etraftaki vatandaşların güvenliğini düşünmeden yollarına devam ediyor. Durumdan şikâyetçi olan bisiklet sürücüleri ve yayalar, motosiklet sürücülerinin kaldırım ve bisiklet yolunu değil kendi yollarını kullanmaları için çağrıda bulundu. 
 

KAZAYA DAVETİYE ÇIKARIYOR
Bisiklet yolunu kullanan motosikletlerin kazaya sebebiyet verdiğini söyleyen vatandaşlar; “Motosiklet sürücüleri aldıkları onca cezaya rağmen akıllanmayıp aynı duyarsız davranışlarını sergilemeye devam ediyorlar. Bisiklet yolunu kullanarak neyi amaçlıyorlar? Duyarsız davranışları ve trafik kurallarına uymamaları kazaya davetiye çıkarıyor. Motosiklet sürücülerini kurallara uymaya ve hem kendi canlarını hem de bizlerin canlarını tehlikeye atacak davranışlardan kaçınmaya davet ediyoruz.” şeklinde konuştular. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: BİSİKLET YOLUNDA ?