“BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”

.

SİYASET 25.09.2023 11:25:00 0
“BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”

Alanya ve Gazipaşa Ülkü Ocakları’nın düzenlediği toplantıda konuşan MHP ilçe Başkanı Numan Terzi, “Aday bizden veya AK Parti’den ama Cumhur İttifakı ruhuyla hareket edip, hangi partiden aday çıkarsa destekleme noktasında da ilerleyici gücümüz yine sizler olacaksınız.” dedi.

 

ALANYA ve Gazipaşa Ülkü Ocaklarının birlikte organize ettiği yemek programı, Gazipaşa Öğretmen Evi’nde gerçekleştirildi. Saat 20.00’de başlayan programa MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Uysal, Gazipaşa Ülkü Ocakları Başkanı Emre Görgülü, Alanya ve Gazipaşa ilçe yönetimi ile ülkücüler katıldı.

 

“AMACIMIZ İSTİŞARE ETMEK”

Programın açılış konuşmasını Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Uysal yaptı. Programa katılanlara teşekkür ederek başladığı açıklamasında Uysal, “Ocak başkanı olmam sebebiyle gençlerin ruh dünyasını, gençlerin düşüncelerini, vatandaşlarımızın beklentilerini hepsini tahmin edebiliyorum. İçinde bulunduğumuz süreçten ve önümüzdeki seçim sürecinden kaynaklı olarak da merak ettiklerinizi konuşalım. Bir adaylık süreci söz konusu değil. Cumhur İttifakı kapsamında hem ilçe üzerinde hem de ülke genelinde ve her yerde olacağı gibi Gazipaşa’da da Cumhur İttifakı var mı, yok mu, eğer varsa ne şekilde olacak? Benim amacım bir konuda açıklama yapmak değil, hepinizle selamlaşmak, sizlerle bir araya gelerek hoş sohbette bulunmak ve istişare etmek.” ifadelerine yer verdi.

 

“3 - 5 ÇOCUKLA BU İŞ OLUYORMUŞ”

Aksoy’un ardından geçtiğimiz haftalarda MHP Olağanüstü İlçe Kongresi’ne tek aday olarak girerek yeniden güven tazeleyen Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi açıklama yaptı. Başkan Terzi, daha önce kendisinin de Ülkü Ocakları Başkanlığı yaptığını belirterek, şöyle konuştu:

“Ülkü Ocaklarımızın düzenlemiş olduğu bu toplantıya katılmaktan büyük onur duyuyorum. Kendim de bir dönem Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış olmam nedeniyle siz sevgili gençlerin gönlümde her zaman ayrı bir yeri vardır. 2016 yılında ilk görev aldığım zaman Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin ilerletici gücünün gençler olduğunu dolayısıyla da bir başarıya ulaşılacaksa genç kardeşlerimizin öncelikli olarak katılması gerektiğini düşündüm. O zamanlarda 3 - 5 çocukla bu iş olur mu denilen noktada Milliyetçi Hareket Partisi 2018 Yerel Seçimleri ve 2023 Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nde değerli dava arkadaşlarımızın sayesinde hak ettiğimiz noktaya biraz daha yaklaştık. 3 - 5 çocuk diyenlerin bugün şah damarlarını önüne alıp nerde hata yaptıklarını düşündükleri günlere geldik.”

 

“CUMHUR İTTİFAKI RUHUYLA BELEDİYEYE TALİBİZ”

Önümüzdeki yerel seçimlerde MHP’nin aday çıkarıp çıkarmayacağı konusunda her hangi bir yorum yapmasının yanlış olacağını dile getiren Terzi, “Çünkü bu konuda kararı verecek olan Genel başkanımız Devlet Bahçeli’dir. Sayın Genel Başkanımızın verdiği karar eğer Cumhur İttifakı’nın Ak Parti’den çıkıp Ak Partili bir aday olduğu noktasında bir karar verirse, Ak Parti’li adayın kazanması için yani Cumhur İttifakı’nın kazanması için elimizden gelen gayreti ve çabayı göstereceğiz. Kimsenin bundan bir şüphesi olmasın. Çünkü Sayın Genel Başkanımız birçok şehirdeki Millet İttifakı elinde bulunan belediyelerin alınması noktasında bir işaret vermiştir. Bize düşen görev de bu işareti yerine getirmektir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Gazipaşa’da ve tabi ki Genel Başkanımız da uygun görürse Cumhur İttifakı ruhuyla Gazipaşa Belediyesi’ne talibiz. Talipliğimiz neticesinde de bu seçimde eğer ki görev Milliyetçi Hareket Parti’li bir adaya verilirse biz bu seçimden de başarıyla çıkar Allah’ın izniyle de 3 hilali Gazipaşa Belediyesi’ne asarız.” ifadelerini kullandı.

 

“ADAYLIK NOKTASINDA SIKINTIMIZ YOK”

İlçe Başkanı Numan Terzi, MHP’nin adaylık noktasında hiçbir sıkıntısının olmadığını belirterek şöyle devam etti: “Birçok arkadaşımız adaylık noktasında Belediye Başkanlığını yapabilecek ve yürütebilecek kapasitede ama öncelik Genel Başkanımızın verecek olduğu emir ve talimatlardır. Gönlümüzden geçen şudur ki; MHP’nin Gazipaşa’da bir belediye başkan adayı çıkarması ve her ortamda söylediğim gibi söylemeye de devam ediyorum. Bu işi yürüteceğimizden şüphem yok yeter ki Genel Başkanımız talimatını versin. Önümüzdeki seçimde de bizlerin en büyük destekçisi sizler olacaksınız. Aday bizden veya AK Parti’den ama Cumhur İttifakı ruhuyla hareket edip hangi partiden aday çıkarsa destekleme noktasında da ilerleyici gücümüz yine sizler olacaksınız.” > Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: “BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”