BİRİNCİ SIRAYI İSTİYORUM!

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Gazipaşa önceki dönem İlçe Başkanı Yavuz Demir, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde CHP’den Gazipaşa Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliği için başvuru yaptı.

SİYASET 15.02.2024 13:12:00 0
BİRİNCİ SIRAYI İSTİYORUM!

31 Mart 2024 Mahalli idareler seçimleri ile ilgili Gazipaşa’da partilerde meclis adaylarının belirlenmesi için yoğun çalışmalar devam ediyor. Gazipaşa’da CHP’de 20 yılı aşkın bir süre parti yönetiminde aktif rol alan önceki dönem ilçe başkanı Yavuz Demir de meclis üyeliği için başvurusunu gerçekleştirdi.


CHP’den Gazipaşa Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği listesine adını birinci sıradan yazdırmak için başvuru yaptığını açıklayan Demir, “ Gazipaşa’da Cumhuriyet Halk Partisi’ne 20 yılı aşkın bir süre parti yönetiminde görev aldım. Siyasi tecrübelerime dayanarak CHP’den Gazipaşa Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi için meclis üyesi başvurumu gerçekleştirdim. Tabi ki amacım 1’inci sıradan listeye girebilmek… Gazipaşa’mızı Antalya’da temsil edebilmek…Ancak, birinci sıradan aday olamazsam meclis üyesi olmak istemiyorum.” ifadelerini kullandı.>Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: BİRİNCİ SIRAYI İSTİYORUM!