BİR ÇOK SÜRÜCÜ TERS YÖNDE ISRAR EDİYOR

GAZİPAŞA’DA geçtiğimiz aylarda çift yönlü trafiğe kapatılarak tek yöne çevrilen Cumhuriyet Mahallesi Hastane Caddesi, bilinçsiz sürücüler tarafından çift yönlü olarak kullanılmaya devam ediliyor.

GÜNDEM 2.10.2023 17:38:00 0
BİR ÇOK SÜRÜCÜ TERS YÖNDE ISRAR EDİYOR

Eski Devlet Hastanesi’nin önünden geçip, Uğur Mumcu Caddesi’ne ulaşan yol, geçtiğimiz aylarda Gazipaşa Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün aldığı karar sonucunda, tek yöne çevrilmişti. Alınan karara göre, Uğur Mumcu Caddesi’nden (Denizyolu) Hastane Caddesi’ne motorlu araçların girişine kapatılmış ve cadde üzerine uyarı levhası konulmuştu. Cadde; yine alınan karara göre, eski hastanesi önünden Denizyolu’na çıkmak isteyen araç sürücüleri tarafından kullanılabiliyor. Denizyolu’ndan eski hastanenin bulunduğu caddeye giren araç sürücüleri ise yeni alınan karar göre, trafik ihlali yapıyor. 

Yaşanman durumdan rahatsız olan bilinçli sürücüler ve vatandaşlar, “Yol çift yöne kapalı ancak sürücüler bunu dikkate almıyor ve yolu çift yönlü olarak kullanmaya devam ediyorlar. Sürücüler çok bilinçsiz ve artık sürücülerin bilinçli davranması gerekiyor. Trafik ekipleri yaptıkları denetimlerde yolu çift yönlü olarak kullanan sürücülere ceza yazıyor ancak sürücüler akıllanmıyor. Sürücüleri bilinçli davranmaya davet ediyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdiler. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27