Tarih: 22.10.2024 02:36

“BİR ANARŞİSTN KAZA SONUCU ÖLÜMÜ” GAZİPAŞA’DA SAHNE ALACAK

Facebook Twitter Linked-in

Bugüne kadar çok sayıda ünlü tiyatro ve oyuncuyu Gazipaşa halkıyla buluşturan organizatör Çetin Çevik, Ankara Sanat Tiyatrosu (AST) işbirliğiyle Gazipaşa halkını yeni bir oyunla buluşturacak. Başrolünde sevilen oyuncu Mahir İpek’in yer aldığı ve AST’nin deneyimli ekibi tarafından sahnelenen bu komedi oyunu, 27 Ekim Pazar günü Gazipaşa Kültür Merkezi’nde saat 20.15’te seyircisiyle buluşacak. 

 

HEM DÜŞÜNECEK HEM EĞLENECEKSİNİZ 

Füsun Demirel’in çevirisiyle Türkçe sahneye uyarlanan oyunun yönetmenliğini Hakan Güven üstleniyor. Oyunda, ünlü oyuncu Mahir İpek’e, Mehmet Ulusoy, Yıldırım Şimşek, Çayan Karataş, Hazal Pekgöz ve Boray İsabetli gibi deneyimli isimler eşlik ediyor. Arda Güler’in dekor tasarımını yaptığı, ışık tasarımında ise Melikcan Sapan’ın imzası bulunan oyun, izleyicilere hem düşündürücü hem de eğlenceli dakikalar vaat ediyor. 

Dario Fo’nun kara mizahı ustalıkla işlediği bu eser, devlet ve adalet sistemi üzerindeki eleştirileriyle dikkat çekiyor. “Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü”, sıra dışı olay örgüsü ve sürükleyici anlatımıyla izleyiciyi etkileyici bir sorgulamanın içine çekiyor. 

Biletler, Nizamoğlu Pastanesi ve Gazipaşa Çikolata Evim ile birlikte Passo, Biletinial gibi platformlar üzerinden temin edilebiliyor. 27 Ekim’de Gazipaşa’da gerçekleşecek bu özel tiyatro gecesini kaçırmamak için şimdiden yerinizi ayırtmayı unutmayın.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —