'BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİ KURSU' TAMAMLANDI

GAZİPAŞA Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan ‘Bilgisayar İşletmenliği Kursu’ eğitimi tamamlandı. Kurs sonunda yapılan sınavda başarılı olan kursiyerler sertifika almaya hak kazandı.

GÜNDEM 30.01.2024 10:26:00 0

Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü, ilçe halkına çeşitli alanlarda kurslar vererek, vatandaşların kendilerini geliştirmelerine ve farklı alanlara yönelmelerine olanak sağlıyor. Müdürlük tarafından verilen kurslardan biri olan ‘Bilgisayar İşletmenliği Kursu’ tamamlandı. Kerim Arslan tarafından verilen ‘Bilgisayar İşletmenliği Kursu’ teorik anlatım ve uygulamalı anlatım biçiminde gerçekleştirildi. 


SERTİFİKA ALMAYA HAK KAZANDILAR
Yetişkinlere yönelik 163 saatlik kursta bilgisayara giriş, internet ve e-posta yönetimi, bilgi güvenliği bilinçlendirme eğitimi, kelime işlemci (Word), elektronik tablolama (Excel), sunu hazırlama (Powerpoint) gibi konular anlatılarak kursiyerlerin bilgisayar alanında gelişmeleri sağlandı. ‘Bilgisayar İşletmenliği Kursu’nda 163 saatlik kurs sonunda başarılı olan kursiyerler sertifika almaya hak kazandı. Eğitimin sonunda yapılan sınavda başarılı olan kursiyerler T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı kurs tamamlamalarına dair Sertifika almaya hak kazandı. 


KURSUN SON GÜNÜ ETKİNLİK DÜZENLENDİ
Kursun son günü düzenlenen etkinlikte kursiyerler, zaman geçirerek hem eğlendiler hem de kursu başarıyla tamamlamalarını kutladılar. Düzenlenen etkinliğe Halk Eğitim Merkezi Müdürü İlyas Yılmaz da katılım sağlayarak kursiyerleri yalnız bırakmadı. 


Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi’nde kursiyerlerin talepleri üzerine Bilgisayar İşletmenliği Kursu açılmaya devam edeceği bildirildi. >Aysel YILDIZ