BİLEĞİNE KUVVET BÜŞRA

DENİZLİ’DE düzenlenen Bilek Güreşi Bölge Şampiyonası’na katılan Gazipaşa Anadolu Lisesi öğrencilerinden Büşra Duygu Sayın, şampiyonada ikinci olarak Gazipaşa ve Antalya’yı Türkiye finallerinde temsil etmeye hak kazandı.

SPOR 2.01.2023 11:09:00 0
BİLEĞİNE KUVVET BÜŞRA

Bilek Güreşi sporunda birçok zafere imza atan Gazipaşa Anadolu Lisesi öğrencisi Büşra Duygu Sayın, Gazipaşa ve Antalya’yı Türkiye finallerinde temsil etmeye hak kazandı. Daha önce Gazipaşa ve Antalya’da yapılan seçmelerde Bilek Güreşi Bölge Şampiyonası’na katılmayı garantileyen başarılı sporcu, 29-30 Aralık tarihlerinde Denizli’de düzenlenen Bilek Güreşi Bölge Şampiyonası’nda ikinci oldu. Final müsabakasına kadar tüm rakiplerinin bileğini büken Gazipaşalı sporcu, final müsabakasında rakibine yenilerek bölge şampiyonasını ikinci sırada tamamladı. Aldığı başarılı sonuçla adını Türkiye finallerine yazdıran Büşra Duygu Sayın, Gazipaşa ve Antalya’yı “Bilek Güreşi Türkiye Finalleri’nde”  temsil etmeye hak kazandı.

“FİNALLERDE YARIŞACAK ÖĞRENCİMİZE BAŞARILAR DİLERİM”

Başarılı sporcuyla gurur duyduklarını dile getiren Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, “Okul sporları kapsamında Denizli ilinde yapılan bölge şampiyonasında ilçemizi ve ilimizi temsilen katılan Gazipaşa Anadolu Lisesi öğrencimiz Büşra Duygu Sayın, bölge ikincisi olarak Türkiye finallerine girmeye hak kazanmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Finallerde yarışacak öğrencimize başarılar dilerim. Kendisiyle gurur duyuyoruz” dedi. 


Anahtar Kelimeler: BİLEĞİNE KUVVET BÜŞRA