BIÇKICI'NIN ISLAHINA BAŞLANDI

SARIAĞAÇ Mahalle Muhtarı Ahmet Aman, Bıçkıcı Çayı’nın ıslah yapım çalışmalarına başlandığının müjdesini verdi. Muhtar Aman, bölgede ıslah ve taşlama faaliyetlerinin sürdüğünü kaydetti.

GÜNDEM 23.02.2024 10:33:00 0
BIÇKICI

Gazipaşa’da, 2019 yerel seçimlerinde Sarıağaç Mahallesi’ne muhtar seçilen Ahmet Aman, geride bıraktığımız süreçte mahallesinde yaptığı çalışmalarla takdir topluyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa Belediyesi ve Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürlüğü’nden aldığı hizmetlerle mahallesinde kalıcı çözümler üreten Muhtar Aman, mahallesinde taşkın riski bulunan çayları ıslah ettirmeye devam ediyor.


DELİCE ÇAYI’NIN ISLAHI BİTTİ 
Sarıağaç Mahallesi’nde su taşkınlarının önüne geçilmesi için büyük bir yol kat ettiklerini dile getiren Aman, geçtiğimiz yıl Şubat ayında başlayan Delice Çayı’nın ıslah çalışmalarının bittiğini ve Bıçkıcı Çayı’nın ıslah yapım ihalesinin ise yapılacağını kaydetmişti. Muhtar Aman, dün de Bıçkıcı Çayı’nın ıslah yapım çalışmalarına başlandığının müjdesini verdi. Bölgede ıslah ve taşlama faaliyetlerinin sürdüğünü ifade eden Aman, çalışmaları yerinde inceledi.


SIRA BIÇKICI ÇAYI’NIN ISLAHINDA 
“Çalışmanın sonunda dere yatağındaki rüsubat, ağaç ve benzeri maddelerden temizlenip, yapılan sedde ile yerleşim yeri ve tarım arazilerinde sel ve taşkın riski önlenmiş olacak.” diyen Muhtar Aman, ıslah çalışmaları tamamlanınca bölgenin ayrıca yerleşim yerine ve inşaata hazır hale geleceğinin de altını çizdi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: BIÇKICI' ISLAHINA BAŞLANDI