"BEYREBUCAK'I HİZMETLERİMİZLE KALKINDIRACAĞIZ"

BEYREBUCAK Mahallesi Muhtar Adayı Rahmi Şanlı, mahallesi için önemli vaatlerde bulunup; “Beyrebucak’ı hizmetlerimizle kalkındıracağız” diyerek, seçim öncesi mahalleliden destek istedi.

GÜNDEM 30.03.2024 13:00:00 0

Gazipaşa halkı tarafından tanınan ve sevilen Şanlı Elektrik iş yeri sahibi Rahmi Şanlı, Beyrebucak Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu duyurarak vaatlerini açıklamıştı. Şanlı, “Beyrebucak’ı hizmetlerimizle kalkındıracağız” diyerek, seçim öncesi son kez mahalle halkına seslenerek destek istedi. Mahallesi için en iyi hizmetleri yapacağını söyleyen Şanlı, yarın gerçekleşecek yerel seçimlerde sandıkta rakiplerini yenip muhtar olmayı hedefliyor.  Göreve geldiği ilk günden itibaren çalışmaya başlayarak hizmet peşinde koşacağını dile getiren Şanlı, gerçekleştirmeyi planladığı önemli vaatleri şöyle sıraladı: 


“SU SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”
“Özellikle son yıllarda ilçe genelinde mahallelerde olduğu gibi bizim mahallemizde de yaşanan su sıkıntısının önüne geçebilmek adına içme suyu için yedek kuyular yaptırarak suyun o kuyulara toplanmasını sağlayacağız ve Sugözü suyundan besleme yaptırarak mahallemizdeki su sıkıntısını çözeceğiz. 


Elektrik şirketi ile sürekli iletişim halinde olacağım ve elektrik sorunlarını çözeceğiz. Ağaç elektrik direklerin yerlerine beton veya demir direkler diktireceğim. Böylelikle ağaç direklerden kaynaklanan ve sebebiyet vereceği olumsuz durumları ortadan kaldırmış olacağız. Mahallelimizin gittiği yaylaların da elektrik sorunlarını çözmek için projeler üreteceğiz. 


Mahallemizdeki toprak yolların tamamına beton olması gereken yerlere beton, asfalt olması gereken yerlere de asfalt döktüreceğim. Toprak yolları kullanan vatandaşlarımız özellikle muz üreticileri, çiftçiler yol probleminden kurtulacak. 


Mahallemizin eksikliklerinden birisi de özel günlerde yaşadığımız topluluk alanı sorunu. Mahallemizde uygun olan alana köy konağı veya düğün salonu yaptırarak mahallelimizin kalabalık toplantı ve özel günlerde rahat etmesini sağlayacağız. Tek amacımız mahallelimizin rahat etmesidir.” >Aysel YILDIZ