BEYREBUCAK’A İDDİALI ADAY

.

GÜNDEM 13.11.2023 13:18:00 0
BEYREBUCAK’A İDDİALI ADAY

GAZİPAŞA’NIN tanınmış simalarından Yalan Dünya Mağarası işletmecisi Mehmet Uncuoğlu, Beyrebucak Mahallesi’nden muhtar adayı oluğunu açıkladı. Seçim çalışmaları kapsamındaki ilk toplantısını gerçekleştiren Uncuoğlu, mahalle halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

 

Gazipaşa’da yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, muhtar adayları da belli olmaya devam ediyor. Mahallesine muhtar olmak isteyen isimler arasında kıyasıya rekabet yaşanacak. Seçim kazanı, merkez ve kırsal mahallelerde kaynamaya başlarken, Beyrebucak Mahallesi’nde güçlü isim adaylığını açıkladı. O isim; Yalan Dünya Mağarası işletmecisi Mehmet Uncuoğlu… Adaylık açıklamasının ardından saha inen Beyrebucak Mahallesi Muhtar Adayı Uncuoğlu, seçim çalışmalarına start verdi. Uncuoğlu, seçim çalışmaları kapsamındaki ilk toplantısını mahallesine bağlı Tosalak mevkiinde gerçekleştirdi. Mahalle halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Muhtar Adayı Uncuoğlu, amacının mahallesine hizmet etmek olduğunu dile getirdi. 

 

“MAHALLEMİN HİZMETKARI OLMAYA ADAYIM”

Gazipaşa’nın en önemli mahallerinden birine aday olduğunu dile getiren Beyrebucak Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Uncuoğlu, mahalle halkından destek istedi. İlk toplantısında mahalle halkından yoğun ilgi gören Uncuoğlu, “Beyrebucak Mahallesi, Gazipaşa en önemli mahallelerinden biri. Böylesi önemli bir mahallede doğup, büyüdüm, yaşamımı burada sürdürüyorum. Mahalleme hizmet etmek benim için büyük bir gurur olur. Mahallemin hizmetkarı olmaya adayım. Halkımızın desteği ile mahalleme muhtar seçilirsem, hizmet konusunda elimden geleni yapmaya hazırım” dedi. 

Mahallesi önemli projeleri olduğunu dile getiren Uncuoğlu, ilerleyen süreçte azalarını belirleyip, seçime güçlü bir şekilde hazırlanmanın planlarını yapıyor. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: BEYREBUCAK’ İDDİALI