BEYREBUCAK'A GÜÇLÜ ADAY

GAZİPAŞA’NIN tanımış simalarından Şanlı Elektrik iş yeri sahibi Rahmi Şanlı, Beyrebucak Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu duyurdu.

SİYASET 6.02.2024 09:51:00 0
BEYREBUCAK

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ne sayılı günler, Gazipaşa’da muhtar adaylarının sayısı hızla artmaya devam ediyor. Yeni dönemde birçok mahalle muhtarı yeniden kendi mahallelerinde aday olurken, mevcut muhtarlara ve adaylığını daha önce açıklayan muhtar adaylarına da günden güne rakip çıkıyor. Bu durum ise seçimlerin ne kadar heyecanlı geçeceğinin haberini veriyor. Muhtarlık yarışının kıyasıya yaşanacağı mahallelerden biri de ilçe bağlı Beyrebucak Mahallesi… Gazipaşa’nın tanımış esnaflarından Şanlı Elektrik iş yeri sahibi Rahmi Şanlı, Beyrebucak Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu duyurdu. Mahallesine en iyi hizmeti verecek, tecrübe ve vizyonun kendisinde olduğunu dile getiren Şanlı, “Beyrebucak’ın hak ettiği hizmetleri alması için bu yola çıktım” dedi.


ŞANLI, FAVORİ ADAYLAR ARASINDA
Mahallesinde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamak için seçim çalışmalarına başlayan Beyrebucak Mahallesi Muhtar Adayı Rahmi Şanlı, saha çalışmalarında vatandaşların kendisine gösterdiği yoğun ilgiden memnun olduğunu ifade etti. Mahallesi’nin favori adayları arasında gösterilen Şanlı, önümüzdeki günlerde aza kadrosunu netleştirerek, seçimlere güçlü bir şekilde girmeyi hedefliyor. Amacının ve arzusunun Beyrebucak Mahallesi’ne hizmet etmek olduğunun altını çizen Şanlı, “Biz, hizmet işine uzak değiliz. Mahallemizin eksiklerini, halkımızın talep ve şikayetlerini çok iyi biliyoruz. Mahallemize hizmet etmek, halkımızın talep ve şikayetlerine çözüm bulmak için bu yola çıktık. Allah’ın izni, halkımızın teveccühü ile 31 Mart’tan sonra göreve geleceğimizi umut ediyorum. Yeni dönemde, mahallem için yapılması gereken tüm çalışmaların takipçisi olacağımı belirterek, mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyorum” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27