BEYOBASI’NDA YOL ÇİLESİ

Gazipaşa’nın Beyobası Mahallesi’nde bozuk yollar mahalle sakinlerini zor durumda bırakıyor. Yolların bakımsız ve bozuk olmasına tepki gösteren mahalleliler, yollarda gerekli çalışmaların yapılmasını istiyor.

GÜNDEM 23.08.2024 09:35:00 0
BEYOBASI’NDA YOL ÇİLESİ

GAZİPAŞA’NIN bazı mahallelerinde yaşanan bozuk yol sorunu, şehir merkezi ve merkeze yakın mahallelerde kendini gösteriyor. Beyobası Mahallesi’nde yaşanan bozuk yol sorunu mahalle sakinleri tarafından tepkiyle karşılanıyor. Yollarda oluşan çukurlar özellikle motosiklet sürücüleri için risk oluşturarak kazaya davetiye çıkarıyor. Duruma tepki gösteren mahalle sakinleri, mahallenin nerdeyse her mevkiinde aynı sorunun yaşandığını dile getiriyor. Yolların bakımsız ve bozuk olmasına tepki gösteren mahalleliler, yollarda gerekli çalışmaların yapılmasını istiyor.


YOLLARIN YAPILMASINI İSTİYORLAR
Bozuk ve bakımsız yollarla ilgili tepkisini dile getiren mahalle sakinleri, “Beyobası Mahallesi’nde yaşayanlar olarak yollarımızın bir an evvel asfaltlanarak onarılmasını istiyoruz. Toz ve çamurdan dolayı büyük mağduriyet yaşıyoruz. Dağ yolları bile asfalta kavuşurken merkez mahallelerinin bu kadar geri planda bırakılmasını kabullenemiyoruz. Yolarımızın yapılmasını ve kazaya sebebiyet veren durumların ortadan kaldırılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandılar. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27