BERBER FİYATLARINA ZAM GELDİ

GAZİPAŞA’DA berber fiyat tarifesinde değişikliğe gidildi. Yeni berber fiyat tarifesine göre saç, sakal tıraşı 300 TL’ye çıktı.

GÜNDEM 1.02.2024 09:19:00 0
BERBER FİYATLARINA ZAM GELDİ

Türkiye’de akaryakıttan doğalgaza, gıda fiyatlarından tüp fiyatlarına, zam üstüne zam gelmeye devam ederken vatandaşların zaruri ihtiyaçlarından olan berber ve kuaför fiyatlarına da zam geldi. Son fiyat listesine göre; saç, sakal tıraşı ücreti 300 liraya çıktı. Gazipaşa’da berberlerde uygulanacak yeni fiyat tarifesine göre; sakal kesimi 150 TL, saç kesimi 200 TL, saç yıkama 100 TL, fön 100 TL, çocuk saç kesimi 150 TL, maske ve cilt bakımı 150 TL, ağda 100 TL ve saç boyama 800 TL olurken, damat tıraşının ise pazarlığa tabi tutulduğu açıklandı. 


VATANDAŞIN ZAM TEPKİSİ
Genel olarak gelen zamlardan şikâyet eden vatandaş, zaruri ihtiyaçlardan birisi olan berber ve kuaför fiyatlarına zam gelmesine tepki gösterdi. Zaruri ihtiyaçların sürekli zamlanarak artması ve geçim şartlarının ağırlaşması ile birlikte geçinmekte zorlanan vatandaşlar, zaruri ihtiyaçlara gelen zamların normal olmadığını belirterek duruma tepki gösterdiler. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: BERBER FİYATLARINA GELDİ