BELEİDYESPOR BASKETBOL'DA FARK YARATIYOR

BELEİDYESPOR BASKETBOL

GAZİPAŞA Belediyespor Basketbol takımı hafta sonu oynanan Manavgat deplasmanından galibiyetle döndü.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün faaliyetleri kapsamında Gazipaşa Belediyespor Basketbol U12 ve U13 takımı günün ilk maçında Manavgat Belediyespor U12 ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk çeyreğini 14-7 geride kapatan Gazipaşa Belediyespor, ikinci çeyrekte potasında sadece bir sayı gördü ve devreyi 23-15 önde bitirdi. Üçüncü çeyrekte de kontrolü elinden bırakmayan ekip son çeyreğe 38-22 önde girdi. Son çeyrekte farkın kapanmasına izin vermeyen Gazipaşa Belediyespor Basketbol takımı maçtan 26 sayı farkla 54-28 galip ayrılıp liderliğe yükseldi.


ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOR
Günün ikinci maçında ise Manavgat Genç Yıldızlar U10 takımıyla mücadele eden Gazipaşa Belediyespor U10 takımı, maçın tamamında üstün bir oyun sergiledi ve rakibini 43-12 yenerek şampiyonluğa göz dikti.


“GAZİPAŞA’DA BASKETBOL KÜLTÜRÜNÜ YAYMAK İSTİYORUZ”
Bu yıl ilk kez Gazipaşa Belediyespor olarak Gazipaşa’da maçlara çıktıklarını belirten Gazipaşa Belediyespor Basketbol Antrenörü Hacı Resul Kaya “Amacımız Gazipaşa’ya basketbol kültürünü yaymak. Bu doğrultuda velilerimiz ve şehrin ileri gelenlerinden destek bekliyoruz.” dedi. >Vildan RENDE



Anahtar Kelimeler: BELEİDYESPOR BASKETBOL' YARATIYOR