BELEDİYEDEN OKULLARDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI

GAZİPAŞA Belediyesi, yeni dönem için ders zilinin çaldığı okullarda hummalı çalışma gerçekleştirdi. Okulların bakım ve onarımına destek veren belediye, ilçemizdeki okulların bahçelerini yıkayıp, temizledi.

GÜNDEM 9.09.2024 03:21:00 0
BELEDİYEDEN OKULLARDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Gazipaşa’da 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı bugün başlıyor. Yeni dönem için ders zilinin çaldığı okullarda hummalı çalışmalar gerçekleştiren Gazipaşa Belediyesi, ilçemiz okullarında gerçekleştirilen tadilat çalışmalarına destek verdi. Okulların deforme olan yollarında ve okul çevrelerinde düzenleme çalışması gerçekleştiren belediye ekipleri, ilçemizdeki okulların bahçelerini yıkayıp, temizledi. Son olarak Karalar Mahallesi Hüseyin İlkokulu bahçesinde temizlik çalışması yapan ekipler, okulun bahçesini yıkadı. Gazipaşa Belediyesi’nin her zaman eğitime destek veren bir belediye olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Yılmaz, “Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde okullarımızın bakım ve tadilat çalışmalarına destek verdik. Okullarımızdan ve muhtarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda okullarımızın çevresinde ve bahçesinde temizlik çalışması yaptık. Yeni eğitim ve öğretim yılının herkes için hayırlı olmasını temenni eder, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarı dilerim” dedi. 

Öte yandan, Karalar Mahalle Muhtarı Latif Oktay ise, “Karalar Mahallemizde okullarımızın çevre temizliği yapıldı. Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,20
  • EURO

    38,02% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2828,65% 0,93
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27