BELEDİYEDEN MUHTEŞEM ÇOCUK ŞENLİĞİ

ULU Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Gazipaşa’da Gazipaşa belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’yle kutlandı.

GÜNDEM 24.04.2024 10:59:00 0
BELEDİYEDEN MUHTEŞEM ÇOCUK ŞENLİĞİ

Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 23 Nisan’a özel olarak düzenlenen Çocuk Şenliği kapsamında kurulan oyun alanları ile çocuklar bayram coşkusunu yaşadı. 23 Nisan Salı günü Koru Halk Büfe yanında düzenlenen Çocuk Şenliği’ne katılan yüzlerce çocuk; balon park, animasyon gösterileri, halk oyunları, yüz boyama etkinlikleri, yarışmalar ve uçurtmalarla doyasıya eğlendi. 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne Gazipaşa Belediye Başkan Vekili Abdullah Doğan, CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve binlerce çocuk aileleriyle birlikte katıldı. Gazipaşa Belediyesi tarafından hediye edilen uçurtmaları göklerde dalgalandıran çocuklar, coşkulu bir bayram yaşadı.


BAŞKAN VEKİLİ DOĞAN ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADI
Belediye Başkanları Çalıştayı için Ankara’da bulunan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a, Belediye Meclis Üyesi Abdullah Doğan vekalet etti. 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne katılan Gazipaşa Belediye Başkan Vekili Abdullah Doğan, çocuklarla oyunlar oynadı, boyama çalışmaları yaptı. Şenlikte konuşan Başkan Vekili Doğan “Bu yıl, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 104. yılını kutluyoruz. Egemenliğin kayıtsız şartsız millete geçtiği bu anlamlı günü, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tüm dünya çocuklarına armağan etti. Her yıl bugünü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutluyoruz. Bugün de burada çocuklarımız için hazırladığımız etkinliklerle onların mutlu olmasını istedik. Çünkü biliyoruz ki mutlu çocuk mutlu gelecek demektir. Ata’mızın izinde onların geleceği için dün olduğu gibi bugün ve yarın da var gücümüzle çalışacağız. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diyen Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anıyor; bu güzel günün sahibi, aydınlık yarınların mimarı tüm çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı. 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27