Tarih: 20.10.2022 19:17

BELEDİYE BÜTÇESİ 350 MİLYON TL

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa Belediyesi Meclisi, 2023 bütçe görüşmeleri için dün saat 14.00’te Gazipaşa Belediye Kültür Merkezi’nde toplandı. Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz başkanlığında yapılan toplantıda, 2023 yılı mali gelir tarifesi, 2023 yılı performans raporu ve 2023 mali yılını izleyen iki yılın bütçesi görüşülüp onaylandı.

MHP PERFORMANS KONUSUNDA ÇEKİMSER KALDI

Gazipaşa Belediyesi Ekim Ayı Devam Meclisi’nde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen 2023 yılı performans raporu görüşülüp meclis üyelerinin onayına sunuldu. CHP, İYİ Parti ve AK Parti, maddenin komisyondan geldiği şekilde kabul edilmesini istedi. Gündem maddesine ilişkin açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Grup Sözcüsü Avni Atay, “2022 yılında olur verdiğimiz bir performans raporu vardı. Geçtiğimiz yıllarda yaptığınız hizmetlerden dolayı size ve çalışanlarınıza teşekkür ederiz, ancak sizinde dediğiniz gibi hizmet anlayışımıza göre yapılan faaliyetler yetersiz kalmıştır. Biz MHP grubu olarak 2023 yılı performans raporuna çekimser oy veriyoruz” dedi. MHP grubunun çekimser oy kullandığı gündem maddesi; CHP, İYİ Parti ve AK Parti’nin evet oylarıyla kabul edildi.

Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülen 2023 yılı mali gelir tarifesi ise meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Gazipaşa Belediyesi’nin 2023 tahmini bütçesi ise 350 milyon TL olarak meclis üyeleri tarafından kabul edildi.

GELİR VE GİDER DENK

Kabul edilen gündem maddelerine göre, Gazipaşa Belediyesi’nin 2023 mali yılı tahmini gelir-gider bütçesi 350 milyon lira şeklinde denk bütçe olarak kabul edildi.  Gazipaşa Belediyesi 2023 mali yılı bütçe tasarısı tablolarda görüldüğü gibidir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —