BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ÖZDEMİR: “DOLANDIRICILAR İSMİMİ KULLANARAK YARDIM TOPLUYOR”

GAZİPAŞA Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Özdemir, dolandırıcıların kendi ismini kullanarak vatandaşlardan lösemili çocuklar adına yardım toplandığını duyurarak, vatandaşların bu kişilere itibar etmemelerini istedi.

GÜNDEM 27.07.2024 10:14:00 0
BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ÖZDEMİR: “DOLANDIRICILAR İSMİMİ KULLANARAK YARDIM TOPLUYOR”

Dolandırıcıların Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinde belediye başkan yardımcılarının ismini kullanarak halktan para talep ederek, maddi kazanç sağlamaya yönelik yürüttükleri dolandırıcılık olaylarının Gazipaşa’da da yapıldığı ortaya çıktı. Gazipaşa Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Özdemir, dolandırıcıların; “Selçuk Özdemir” ismini kullanarak vatandaşlardan lösemili çocuklar adına yardım toplandığını duyurdu. Konuyla ilgili açıklama yapan Özdemir, vatandaşları uyararak ilçe halkının bu kişilere itibar etmemelerini istedi.


“İSMİMİ KULLANARAK YARDIM TOPLADIKLARINI ÖĞRENDİM”
Konuyla ilgili açıklama yapan Özdemir, şu ifadeleri kullandı: “İsmimin kullanılması suretiyle Lösemili çocuklar adına yardım adı altında para toplandığını öğrenmiş bulunmaktayım. Hiçbir suretle şahsım veya belediyemizin herhangi bir yetkilisi tarafından böyle bir talep olmamıştır. Bu şekilde size gelen talepleri mağdur olmamanız adına dikkate almamanızla birlikte en yakın güvenlik güçlerine bildirmenizi rica ediyorum. Bu şekilde sizleri dolandırmaya çalışan kişiler hakkında Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundum.” >Selçuk ÖZTÜRK