BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Gazipaşa’da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramın birinci günü Cumhuriyet Meydanı’nda bayramlaşma programı düzenlendi.

GÜNDEM 11.04.2024 19:05:00 0
BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Gazipaşa’da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramın birinci günü olan 10 Nisan Çarşamba günü Cumhuriyet Meydanı’nda bayramlaşma programı düzenlendi. Düzenlenen programda İlçe protokolü ve Gazipaşa halkı bir araya gelerek bayramlaştı. 06.53'te kılınan Bayram namazının ardından gerçekleşen bayramlaşma programına, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Akif Çolak, siyasi partilerin İlçe başkanları, kurum amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılarak bayramlaştılar. Bayramlaşma programına katılan herkesle tek tek bayramlaşan İlçe Kaymakamı Orhan Altun, Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

 

BAYRAM ZİYARETLERİ

İlçe Kaymakamı Orhan Altun, bayramlaşma programının ardından Ramazan Bayramı münasebetiyle İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan  İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Akif Çolak, MHP MYK Üyes Mustafa Aksoy, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Ali Rıza Büyükakça ile birlikte Güney Jandarma Uygulama Noktasına giderek görev başında olan Emniyet ve Jandarma personelleriyle bayramlaştı. Uygulama noktalarındaki denetimlere katılarak sürücülerin bayramlarını kutlayıp hayırlı yolculuklar dileğinde bulunan Kaymakam Altun,  ardından Çobanlar Mahallesinde bulunan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna uğrayarak, sağlık personelleriyle bayramlaşıp görevlerinde kolaylıklar diledi.

 

ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADI

Kaymakam Altun, ziyaret programı sonrasında Korubaşı ve Beyobası Mezarlıklarına giderek Şehit Süleyman Gür ve Şehit Ahmet Şen’in kabirlerini ziyaret ederek Şehit aileleriyle kabirlere çiçek bıraktı. Şehiytlerimizin kabri başında dua okuyan Altun, Şehit ailelerine sabırlar dileyerek şehitlerimizi unutmayacaklarının altını çizdi.> Aysel YILDIZ

 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27