BAYRAMDA MESAİ BAŞINDAYDILAR

Türkiye’nin birçok noktasında olduğu gibi Gazipaşa’da da Kurban Bayramı iznine çıkmayan kolluk kuvvetleri ve sağlık çalışanları, vatandaşların huzur ve güven ortamında bir bayram geçirmesi için mesai başındaydılar.

ASAYİŞ 20.06.2024 10:09:00 0
BAYRAMDA MESAİ BAŞINDAYDILAR

ÜLKEMİZDE Kurban Bayramı dolayısıyla verilen 9 günlük tatil devam ediyor. Türkiye’de milyonlarca kişi tatilden faydalanırken, bayram tatiline çıkamayan kolluk kuvvetleri ve sağlık çalışanları ise nöbetçi oldukları günlerde vatandaşların huzur ve güven ortamında bir bayram geçirmesi için mesai yaptı. Antalya’nın giriş kapısı olarak gösterilen Güney Jandarma Karakolu Uygulama Noktası’nda görevli jandarma ve polis ekipleri, bayram tatilinde yoğun bir şekilde çalıştı.


EKİPLER BAYRAMDA ÇALIŞMALARINA YOĞUNLUK VERDİ
Gazipaşa Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği ile İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekipleri de bayram tatilinde sorumluluk bölgelerinde denetimlerini artırdı. Ekipler, olası ölümlü ve yaralanmalı kazaların yaşanmaması için çalışmalarına yoğunluk verdi. Jandarma ve polis asayiş ekipleri ile diğer birimlerde bayram tatili boyunca çalışmalarını sürdürdü. Gazipaşa Devlet Hastanesi ile 112 ekipleri de bayram tatili boyunca vatandaşların hizmetinde bulundu. >Geylani TOPALOĞLU


Anahtar Kelimeler: BAYRAMDA MESAİ BAŞINDAYDILAR