Tarih: 15.11.2022 13:39

BAYHAN ARYA’YA UMUT OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da yaşayan Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün 9 aylık bebekleri SMA Tip 1 hastası Arya bebeğin bağış kampanyası büyüyerek devam ediyor. Ölümcül kas hastalığına yakalanan Arya bebek için başlatılan yardım kampanyası tüm hızıyla devam ederken, Arya bebeğin tedavi ücretine destek olmak amacıyla şarkıcı Bayhan Gürhan tarafından Gazipaşa Cumhuriyet Meydanı’nda ücretsiz halk konseri düzenlendi. Arya’nın koruyucu ailesi olan Melek ve Sami Cılız çifti ile Arya’nın gönüllü destekçilerinin öncülüğünde hazırlanan konsere, Gazipaşa protokolü ve vatandaşlar yoğun katılım sağladı. Konser öncesi sahneye çıkan ve yaptığı taklitlerle “Binbir Ses” olarak tanınan sosyal medya fenomeni Hakan Çankaya, meyanda bulunan vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.

FORMA VE TABLODAN 200 BİN TL ELDE EDİLDİ

Düzenlenen konserde, Arya bebek için binlerce lira toplandı. Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Korkmaz Beton Sahibi Sıtkı Korkmaz aracılığı ile Galatasaraylı futbolculara imzalatılan sarı-kırmızılı forma, Arya bebek için düzenlenen Bayhan konserinde açık arttırma ile satışa çıkarıldı. Arya’ya destek olmak amacıyla formaya talip olanların kıyasıya mücadele verdiği açık arttırmada formaya 160 bin TL veren Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yöneticisi ve Aydın Elektrik sahibi İbrahim Polat, imzalı Galatasaray formasının sahibi oldu.

YAKLAŞIK 600 BİN LİRA TOPLANDI

Konserde ayrıca, Uluslararası Gazipaşa Sanat Sempozyumu’na katılan sanatçıların resmettiği Arya bebeğin tablosu da açık attırma ile satışa sunuldu. Tabloyu 40 bin TL ile satın alan Yeşilçam Kahve Evi sahibi Serdar Kaya, aldığı tablo ile Arya’ya destek oldu.  Forma ve tablodan 200 bin TL elde edilirken, konserde yaklaşık 600 bin lira toplanarak, Arya’nın bağış hesabına aktarıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —