Tarih: 23.11.2023 10:03

BAŞVURULARINI KOL KOLA YAPTILAR

Facebook Twitter Linked-in

2024 seçimlerinde belediye başkanı olama hedefiyle yola çıkan AK Parti Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı Ali Doğan ve AK Parti Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı Ali Rıza Büyükakça, aday adaylığı başvurularını birlikte, kol kola yaptı. 


AK PARTİ Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Ali Doğan ve AK Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Ali Rıza Büyükakça, aday adaylığı başvuru dosyalarını AK Parti İlçe Başkanı Ramis Yiğit’e birlikte teslim etti. Süreç içinde birlik ve beraberlik mesajı veren her iki aday, parti binası önünde toplanan kalabalığa seslenerek, partililerden ve Gazipaşa halkından destek istediler. 


BÜYÜKAKÇA: İLÇEME DAHA BÜYÜK HİZMETLER YAPMAK İSTİYORUM
Burada ilk sözü alan AK Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Ali Rıza Büyükakça, vatandaş odaklı bürokrasi tecrübesini siyasetle birleştirip, Gazipaşa’ya daha büyük hizmetler yapmak istediğini dile getirdi. İlçenin sorunlarını çok iyi bir şekilde bildiğini ifade eden Büyükakça, “Bildiğiniz üzere 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında ilk aşamamız olan Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumuzu yaptık. 22 yıllık vatandaş odaklı bürokrasi tecrübemi siyasetle birleştirip, ilçeme daha büyük hizmetler yapmak istiyorum. Bu kapsamda ben de doğduğum, büyüdüğüm topraklara daha büyük projelerle, daha büyük hizmetlerle emek vermek istiyorum. İlçenin sorunlarını çok iyi bir şekilde biliyorum. 


“ÇOK İYİ HAZIRLANDIK”
Çok iyi bir şekilde hazırlandık. Ekibimiz tüm projelerimizi hazırladı. Ancak önümüzde bir aday adaylığı sürecimiz var. Aday adaylığı sürecimiz açıklandıktan sonra aday ben olursam zaten hep birlikte duyurur, sahaya çıkıp aktif bir şekilde çalışıp, seçimi almak adına büyük bir özveri ile mücadele edeceğiz. Ancak biz hepimiz biriz ve beraberiz. Başka bir arkadaşımıza da görev verildiği takdirde ben de projelerimle, aday olan arkadaşımızın yanında gece-gündüz mücadelemi yapacağım. Önemli olan AK Belediyeciliği tekrar Gazipaşa’da yaşatmak ve bunun için mücadele etmek… Bu vesileyle sırasıyla aday olan Esen Diler Hanıma, Mustafa Akçocuk Beye, Adil Çelik Bey’e ve Ali Doğan Beye çıkmış oldukları yolda başarılar diliyorum. Hep birlikte mücadelemizi vereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Hepinizi saygıyla selamlıyorum; Sağ olun, var olun...” ifadelerini kullandı. 


DOĞAN: HEDEFİMİZ İÇİN İSTİFA ETTİK VE YOLUMUZA DÜŞTÜK
AK Parti İlçe Başkanlığı görevinden aday olmak için istifa ettiğini dile getiren AK Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Ali Doğan, “1965 yılında Gazipaşa’nın Karatepe Köyü’nde doğdum. Öğretmenlik hayatımın ardından uzun bir süre yaklaşık 11 yıl Milli Eğitim’de idarecilik yaptım. Halk Eğitim ve Milli Eğitim Müdürlüğü yaptım. Onun dışında da 5 sene önce şeref ve onurla üstlendiğim ilçe başkanlığımı Cumhurbaşkanımızın “Aday olacak il ve ilçe başkanları istifa etsin” talimatıyla aday olmayı düşündüğüm ve aday olmayı kafama koyduğum için hemen ilçe başkanlığından istifa ettik ve yolumuza düştük” dedi. 


İLÇENİN SORUNLARINI ANALİZ ETTİK VE CEBİMİZE KOYDUK
Gazipaşa’nın sorunlarını çok iyi bildiğini dile getiren Doğan, “Biz 5 sene boyunca partimizi toparladık. Herkese gitmeye çalıştık. Çünkü biliyoruz ki teşkilatımızın bütünlüğü olmadan, tabanda birleşmeden, kol kola; gönül gönüle girmeden siyasi bir dava sürdürülemez ve götürülemez ve de zafere ulaştırılamaz. Onun için ben öncelikli olarak teşkilatta barışı, birlikteliği ve ortak iş tutmayı önceledim. Bu deneyimlerimizle Gazipaşa’nın mahalle-mahalle, karış-karış, kişi-kişi sorunlarını analiz ettik ve cebimize koyduk. Biriktirdiğimiz bu bilgi ve birikim neticesinde önümüzdeki dönemde belediye başkanlığına talip oldum. Belediye başkanlığı bize verilmesi halinde analiz ettiğimiz bütün değerleri ilçemize kazandırmak, mahallelerimizi daha standardı yüksek bir yaşam tarzına ulaştırmak için yollara düşmeye sizin huzurunuzda söz verdim” dedi. 
 

“YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN GARANTİSİDİR”
İlçe başkanlığı döneminde Gazipaşa’ya önemli projeler kazandırdığını dile getiren Doğan, belediye başkanı olması durumunda yeni hizmetleri ilçeye getireceğinin sözünü verdi. Doğan, “Değerli arkadaşlar! 5 senedir pandemi, depremler, yangınlar vs. derken ülkemizin kısıtlı bütçesine rağmen Gazipaşa’ya ciddi projeler kazandırdık. Emniyet binamızı yaptık,  teslim ettik. Spor salonlarımızı yaptık, teslim ettik. Sıfır ambulanslarımızı teslim ettik. MR cihazımızı Sayın Bakanımızın bizzat gayretleriyle getirdik, teslim ettik. Zeytinada’daki 9 tane virajı kestirdik ve asfaltladık. Bu sayede artık kazalar olmuyor. Orman İşletme binamızı yaptık, teslim ettik. Eski hastanenin yerine 12 hekimli sağlık ocağı, 112 acil servisi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün ve yanına da Yaşlı Bakım Evi’nin projesini çizdirdim. 65 milyon bedelle şuan ihaleye çıktı. Bunu da İlçe Başkanımın takibiyle birlikte ilçemize kazandıracağız. Sosyal Bilimler Lisesi’ni açtık.  Özetle belirtmek isterim ki yaptıklarımız, yapacaklarımızın garantisidir” dedi.
 

“PROJE AÇISINDAN HAZIRLIKLIYIM”
Gazipaşa’ya kazandırılacak önemli projeleri olduğunu belirten Doğan, “Allah izin verirse 5 kişinin içinden görev bana verilirse daha çok projemiz var. 2014’te de aday adayı olduğum için proje açısından hazırlıklıyım. Ama bu projeler benim projem değil, 5 aday adayı arkadaşımızın hangisi kazanırsa, büyün projelerimiz o adamın projesidir. Yani benim projelerim, kazanan arkadaşımızın projeleri olacak ve gerçekleşmesi için elimden gelen her şeyi yapacağım” şeklinde konuştu. >Geylani TOPALOĞLU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —