BAŞVURULAR İÇİN YARIN SON GÜN

AK PARTİ’DE aday adaylığı başvuruları devam ederken, son başvurular yarın alınacak. Başvuruların tamamlanmasının ardından ise 26 Kasım Pazar günü temayül yoklaması yapılacak.

SİYASET 21.11.2023 13:58:00 0
BAŞVURULAR İÇİN YARIN SON GÜN

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için AK Parti’nin belediye başkanlığı aday adayları için resmi başvuru süreci yarın sona eriyor. İlçelerden aday adaylığını açıklayan isimler, bulundukları ilçeden başvuruda bulunabilecekleri gibi, il merkezinden de başvuruda bulunma hakkına sahip.


HALKTA KARŞILIĞI OLAN İSİMLER ÖNCELİKLİ
Aday belirleme süreci için de titiz bir çalışma yürüten AK Parti, özellikle ilçe belediyelerinde adaylar belirlenirken; tevazu, halkın içindeki karşılığı, yönetim ve liderlik gibi kriterler öncelikli olacak. Seçmen bölgesine yönelik proje üretimi ve vaatler de adayların belirlenmesinde önemli kriterler arasında. Her dönem olduğu gibi halkta karşılığı olan sevilen isimler ön planda olacak. Ayrıca aday adaylarının parti teşkilatındaki uyumlu çalışmaları da göz önünde bulundurulacak.


TEMAYÜL 26 KASIM’DA 
Resmi başvuru sürecinin sona ermesinin ardından ise teşkilat temayül yoklaması 26 Kasım Pazar günü 10.00-16.00 saatleri arasında yapılacak. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: BAŞVURULAR YARIN