BAŞSAVCIYI ZİYARET ETTİLER

.

GÜNDEM 6.09.2024 10:28:00 0
BAŞSAVCIYI ZİYARET ETTİLER

GAZİPAŞA Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nihat Mülazımağaoğlu ile Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Korkmaz’ın makamına ziyaret gerçekleştirdi.

Yeni adli yılın başlamasının ardından Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Korkmaz’a nezaket ziyaretleri sürüyor. Ziyaretleri makamında kabul eden Başsavcı Korkmaz’ı son olarak Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nihat Mülazımağaoğlu ile Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Güncel konular hakkında sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi ile Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odasının ilçede yürüttüğü faaliyetler konuşuldu. Kooperatif Başkanı Nihat Mülazımağaoğlu ile Oda Başkanı Hasan Tuncel, ayrıca misafirperverliği için de Korkmaz’a teşekkür ederek, yeni adli yılın hayırlı olması temennisinde bulundular.

Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Korkmaz ise nezaket ziyareti için Mülazımağaoğlu ve Tuncel’e teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: BAŞSAVCIYI ZİYARET ETTİLER