BAŞSAVCI'DAN MANŞET'E ZİYARET

GAZİPAŞA Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Korkmaz, Gazipaşa Manşet Gazetesi’ne iade-i ziyarette bulundu.

GÜNDEM 26.01.2024 10:40:00 0
BAŞSAVCI

Geçtiğimiz ay ilçeye Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Tarık Korkmaz, bir yandan makamına yapılan ziyaretleri kabul ederken diğer taraftan da kendisini ziyarete gelenlere de iade-i ziyaretlerde bulunuyor. Başsavcı Korkmaz, dün Gazipaşa Manşet Gazetesi’ne iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Korkmaz’ı Manşet Gazetesi ortakları Selçuk Öztürk ile Geylani Topaloğlu karşıladı.


“DOĞRU BİLGİNİN TEYİDİ ÖNEMLİ”
Karşılıklı istişare ve sohbet ortamında geçen ziyarette gazeteciliğin halkı bilgilendirme konusundaki öneminin oldukça büyük olduğunu belirten Korkmaz, “Doğru bilginin halka vaktinde ulaşması ve özellikle de teyidi çok mühim. Bunun için gazetenin kurumlarla olan ilişkisi de önemli. Biz de Gazipaşa’da halkımızın huzuru ve güvenliği noktasında suçları araştırır, şüphelileri sorgular ve kanıtları değerlendirerek, doğru bilgiyi halkımıza sunmak için basın ile istişare içindeyiz” İfadelerini kullandı.


“TÜM KURUMLARLA UYUM İÇİNDEYİZ”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazete ortakları Öztürk ve Topaloğlu da Manşet Gazetesi olarak tüm kurumlarla uyum içinde çalıştıklarını belirterek, Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Korkmaz’a çalışmalarında kolaylıklar dilediler. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: BAŞSAVCI' MANŞET' ZİYARET