Başkanlar inanıyor: Geliyor gelmekte olan

KILIÇDAROĞLU başkanlığında Ankara’da toplanan CHP’li belediye başkanları, seçim çalışmaları kapsamında Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla sahaya iniyor.

SİYASET 27.03.2023 12:56:00 0
Başkanlar inanıyor: Geliyor gelmekte olan

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkanları, Türkiye’nin dört bir yanından toplanarak Ankara’da bir araya geldiler. Seçimlere sayılı gün kala siyaset gündemi yapılan bu toplantıyla biraz daha ısındı. İttifak hamleleri, destek ziyaretleri sürerken Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) seçim takvimi işlemeye devam ederken, son olarak CHP'li büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanları, cumartesi günü Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında Ankara'da toplandı. Kılıçdaroğlu’nun çağrısı ile Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi'nde yapılan toplantıya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile CHP'li büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanları katıldı. 

SEÇİM STARTI VERİLDİ

Yapılan toplantı hakkında bilgi veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, "Son hazırlık toplantımızı yapıyoruz. Bugünden itibaren sahadayız" dedi. Toplantının ardından sahaya inme talimatı verilen belediye başkanlarının il ve ilçelerde seçim çalışmalarına hız vermesi bekleniyor. 

Öte yandan Toplantıya katılan yüzlerce belediye başkanı, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na sosyal medya hesaplarından destek mesajları yayınladı. 

“GÜZEL GÜNLERE HEP BİRLİKTE YÜRÜYORUZ”

Yapılan toplantıya ilişkin paylaşım yapan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “13. Cumhurbaşkanı Adayımız, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısı üzerine Genel Merkezimizde Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanları Toplantısı’na katıldık. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında; özgür, aydınlık ve güzel günlere hep birlikte yürüyoruz” ifadelerini kullandı.

 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27