BAŞKAN YÜCEL GAZİANTEP’TE

ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle birlikte depremden etkilenen bölgelere ziyarette bulundu.

GÜNDEM 15.03.2023 09:47:00 0
BAŞKAN YÜCEL GAZİANTEP’TE

Dün Hatay’da Alanya Belediyesi’nin kurduğu konteyner kentte incelemelerde bulunan Başkan Yücel, geceyi depremden etkilenen şehirlerden birisi olan Gaziantep’te geçirdi.

11 ili etkileyen deprem felaketinden etkilenen depremzedeler için depremin ilk gününden itibaren yardım seferberliği başlatan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle birlikte depremden etkilenen illeri ziyaret etti. Dün İlk olarak İskenderun’da Afet Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Yücel, ardından Hatay’da Alanya Belediyesi’nin hayırseverlerin destekleriyle kurduğu konteyner kenti ziyaret ederek depremzedelerle bir araya geldi. Konteyner kentte kalan vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yücel, vatandaşların sorunlarını dinleyip belediye olarak üzerlerine düşen tüm görevleri yapacaklarını belirtti.

GECEYİ DEPREM BÖLGESİ GAZİANTEP’TE GEÇİRDİ

Antakya’dan sonra Samandağ ve çevre ilçelerine ziyarette bulunan Başkan Yücel, geceyi depremden etkilenen şehirlerden birisi olan Gaziantep’te geçirdi. Burada Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret eden Yücel , “Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’i ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileklerimizi ilettik. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine kadim şehir Gaziantep’teki çalışmalarında başarılar dilerim.” şeklinde açıklama yaptı.

Başkan Yücel, programının devamında ise, Nurdağ, Kahramanmaraş, Elbistan ve Osmaniye güzergâhlarında da inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

 


Anahtar Kelimeler: BAŞKAN YÜCEL GAZİANTEP’