BAŞKAN VAAT VERMEZ, HİZMET YAPAR

BAŞKAN VAAT VERMEZ, HİZMET YAPAR

.

GAZİPAŞA’DA, belediye başkanı adaylarının seçim vaatlerini değerlendiren DP Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Hasan Güven, ilçede öncelikli olarak yapılması gereken çalışmaların olduğunu belirterek, “Başkanlar vaat değil hizmet yapmalı” dedi. 


Gazipaşa’da yıllardır yürüttüğü Demokrat Parti (DP) İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek, 31 Mart’ta yapılacak belediye başkanlığı seçimlerinde bende varım diyen DP Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Hasan Güven, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Diğer belediye başkanı adaylarının seçim vaatleri üzerinden ilçeye öncelikli olarak yapılması gereken çalışmaları değerlendiren Güven, Gazipaşa halkına şöyle seslendi: “Oy’un telef olur diyenlere inanmayın, oylarınız verdiğiniz adayın hanesine yazılır” şeklinde konuştu. 


“ÖNCE EKSİKLER YAPILSIN”
Gazipaşa’da öncelikli yapılması gereken eksiklerin bulunduğuna dikkat çeken DP Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Hasan Güven, “Gazipaşa’nın başkan adaylarının seçim beyannamesini ve vaatlerini okudum. Büyükşehir olan yerlerde başkanlar vaat değil hizmet yapar. Vaadi mahalle muhtar adayları verir ve seçimi kazanan muhtarlarla birlikte verilen vaatler yerine getirilerek mahalle sorunlarını sonlandırır. Gazipaşa içme suyu temiz su olarak içilmeli. Gazipaşa’nın merkezi araba durağı olmaktan kurtulmalı. Halk ekmek fabrikası açılmalı. Konut yaparak kiraları makul seviyeye indirmeli. Bu sorunları çözerek işe devam edilebilir” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN VERMEZ HİZMET YAPAR