BAŞKAN ÖZEL ANTALYA’YA GELİYOR

.

GÜNDEM 15.03.2024 12:39:00 0
BAŞKAN ÖZEL ANTALYA’YA GELİYOR

CHP Genel Başkan Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleştirilecek “Büyük Antalya Buluşması” yarın saat 17.00’de Kepez Turgut Özal Kapalı Spor Salonu önünde (Kepez Miting Alanı) gerçekleştirilecek. CHP İl Başkanı Nail Kamacı, “Büyük Antalya Buluşması’na tüm halkımız davetlidir” dedi. 


CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, yarın Antalya’da olacak. Yerel seçim hazırlıkları kapsamında planlanan Antalya mitingi ile partililerle bir araya gelecek olan Özel, CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı ve mevcut Başkan Muhittin Böcek, CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı ve mevcut Başkan Mehmet Ali Yılmaz ile diğer ilçelerin adayları için seçmenden destek isteyecek. Binlerce kişinin katılması beklenen miting, yarın saat 17.00’de Kepez Turgut Özal Kapalı Spor Salonu önünde yapılacak. 


“TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Genel Başkan Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleştirilecek olan “Büyük Antalya Buluşması”na tüm halkı davet etti. Kamacı, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılımlarıyla; 16 Mart Cumartesi günü saat 17.00’de Kepez Turgut Özal Kapalı Spor Salonu önünde (Kepez Miting Alanı) yapacağımız “Büyük Antalya Buluşması”na tüm halkımız davetlidir” dedi. 


“GAZİPAŞA HALKINI VE PARTİLİLERİMİZ BÜYÜK ANTALYA BULUŞMASI”NA DAVET EDİYORUM”
CHP Genel Başkan Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleştirilecek “Büyük Antalya Buluşması”na Gazipaşa’dan da yoğun katılım olması bekliyor. CHP İlçe Başkanı Ecz. Fahri Oğuz, “Gazipaşa Belediye Başkanı Adayımız ve mevcut Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz beyin de katılımıyla, parti yöneticilerimiz, kadın ve gençlik kolları temsilcilerimiz ve partililerimiz ile birlikte Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i Antalya’da karşılayıp, Büyük Antalya Buluşması”na katılacağız. Gazipaşa halkını ve partililerimiz Büyük Antalya Buluşması”na davet ediyorum. Mitinge katılmak isteyen vatandaşlarımız için parti binamız önünde otobüs kalkacaktır” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27