BAŞKAN BÖCEK GAZİPAŞALILARI AĞIRLADI

BELEDİYE Meclis Üyesi Zafer Tan, Gazipaşa Hizmet Birimi Müdürü Yaşar Kemal Uğuz ve Gazipaşalı muhtarlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’i ziyaret etti.

SİYASET 18.01.2023 18:00:00 0
BAŞKAN BÖCEK GAZİPAŞALILARI AĞIRLADI


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir ve Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Zafer Tan, Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Hizmet Birimi Müdürü Yaşar Kemal Uğuz ve Gazipaşalı muhtarları ağırladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binasında Gazipaşalılarla bir araya gelen Başkan Böcek, Meclis Üyesi Tan, Hizmet Birimi Müdürü Uğuz ve Gazipaşalı muhtarlarla bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Böcek, 2023 yılında Gazipaşa’da yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gazipaşalı mahalle muhtarlarını da dinleyen Başkan Böcek muhtarların taleplerini not aldı. Gazipaşa’nın kendisi için önemli olduğuna dikkat çeken Böcek, muhtarlardan gelen talepleri yerine getirmek için belediye ekiplerini seferber edeceğini bildirdi. 
Başkan Böcek, kendisine yapılan ziyarete ilişkin, Büyükşehir Meclis Üyemiz Zafer Tan ile birlikte Gazipaşalı muhtarlarımızı ağırladık. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.