BAŞKAN APAYDIN GAZİPAŞA’YA GELDİ

TŞOF Başkanı ve TESK Genel Başkan Vekili Fevzi Apaydın, Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti.

GÜNDEM 10.11.2023 01:01:00 0
BAŞKAN APAYDIN GAZİPAŞA’YA GELDİ

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı ve Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkan Vekili Fevzi Apaydın, Gazipaşa’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın ilk olarak saat 10.00’da Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası (Şoförler Odası)’nı ziyaret etti. Başkan Apaydın’ı Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Yönetim Kurulu Üyesi Apaydın’a ziyaretlerde Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ünal Akdoğan ile Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan da eşlik etti.

 

ZİYARETTE SORUNLAR ELE ALINDI

Ziyarette taşımacı ve şoför esnafının yaşadığı sorunlar hakkında Apaydın’a bilgi veren Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, nakliyeci esnafın kullandığı kredinin yükseltilmesi ve sorunların düzeltilmesi için gerekli görüşmelerin yapılmasını talep ederek Başkan Apaydın ve beraberindekilere nazik ziyaretleri için teşekkür etti. TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın da Başkan Tuncel’e misafirperverliği için teşekkür ederek, federasyon olarak tüm esnafın yanında olduklarını, şoför esnafının durumu ile yakından ilgilenerek yaşadıkları sorunları ilgili yerlere iletip çözüm bulma noktasında çalışmalarının süreceğini belirtti. 

 

KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ DE ZİYARET EDİLDİ

TŞOF Başkanı ve beraberindekiler ardından Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti. Başkan Apaydın, 20 Eylül’de hayatını kaybeden ilçede ‘Efsane Başkan’ olarak anılan Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Şahin’in yönetim kuruluna taziye ziyareti yaptı. Burada Başkan Vekili İbrahim Polat, yönetim kurulu üyeleri ve idari personel tarafından karşılan Apaydın, ardından merhum başkanın ailesine ve mezarına da ziyaret gerçekleştirdi.> Vildan RENDE


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27