Tarih: 06.12.2023 10:43

BAŞARILARA BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA Belediyespor yönetimi, teknik heyet ve futbolcularla yemekte bir araya gelen AK Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Mustafa Akçocuk, “Partim tarafından aday gösterilip, Gazipaşa halkının teveccühü ile belediye başkanı olursam, şehrimizin takımı gereken desteği alacak ve hayalini kurduğumuz sportif başarılara birlikte imza atacağız” dedi. 


AK Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Mali Müşavir Mustafa Akçocuk, Gazipaşa Belediyespor yönetimi, teknik heyet ve futbolcuları düzenlediği yemek organizasyonunda ağırladı. AK Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Akçocuk’un ev sahipliğini yaptığı yemeğe, Kulüp Başkanı Emre Değirmenci, Teknik Direktör Levent Sayın, futbolcular ve KCBŞ Grup sahibi iş insanı Alaattin Kocabaş katıldı. Yemekte, Gazipaşa Belediyespor’un aldığı başaralı sonuçları kutlayan Akçocuk; yönetim, teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti. Birlikte yenilen yemeğin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi. 


“SAHADAKİ MÜCADELE İLE MADDİ DESTEK BİRLEŞİRSE BAŞARI O ZAMAN GELİR”
Gazipaşa ve çevre ilçelerde farklı spor branşlarına verdiği destekle bilinen Akçocuk yağlı güreş, güreş, bisiklet, voleybol, basketbol ve futbol branşlarında birçok sporcuya sponsorluk yaptı. Spor müsabakalarıyla yakından ilgilenen Akçocuk, Gazipaşa Belediyespor’un 1973 yılında kurulan köklü bir kulüp olduğuna dikkat çekti. Gazipaşa Belediyespor’la aynı dönemde ve daha sonraki yıllarda kurulan takımların üst liglerde başarıyla mücadele ettiğine vurgu yapan Akçocuk, “Sportif başarı, sahada ortaya koyulan mücadeleyle belli bir noktaya gelebilir. Sportif başarının devam etmesi ve sürdürülebilir olması için maddi desteğe ihtiyaç var. Sahadaki mücadele ile maddi destek birleşirse başarı o zaman gelir” dedi. 


“BİRKAÇ SENE ÖNCEKİ RAKİPLERİMİZİN ÇOK GERİSİNDE KALDIK”
Geçtiğimiz yıllarda Gazipaşa Belediyespor’la aynı ligde mücadele eden takımların profesyonel liglerde mücadele ettiğini belirten Akçocuk, “5-6 yıl önce Gazipaşa Belediyespor ile aynı ligde bulunan Kestel, Kepez ve Manavgat’ın gerisinde kaldık. Gazipaşa Belediyespor bu takımların çok mu altında? Hayır. Bu takımlarla aynı liglerde olduğumuz dönem Gazipaşa Belediyespor o ligin favorisiydi. Ama maddi destek olmadığı için başarımızı sürdüremedik. Kestel, Kepez ve Manavgat gibi takımlar şehrin dinamikleri ve yerel yönetimler tarafından çok iyi desteklendi. Kepez ve Kestel futbol takımları bu yıl 3. Lig’de mücadele ediyor.  Manavgat, mücadelesini Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) sürdürüyor. Ne yazık ki; birkaç sene önceki rakiplerimizin çok gerisinde kaldık. Partim tarafından aday gösterilip, Gazipaşa halkının teveccühü ile belediye başkanı olursam, şehrimizin takımı gereken desteği alacak ve hayalini kurduğumuz sportif başarılara birlikte imza atacağız. Bununla birlikte futbol, güreş, basketbol ve voleybol ile diğer sporlarda geleceğin yıldızlarını yetiştireceğiz” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —