BANKA ÖNLERİ MOTOSİKLETLERLE DOLU!

.

GÜNDEM 12.08.2024 11:21:00 0
BANKA ÖNLERİ MOTOSİKLETLERLE DOLU!

GAZİPAŞA’DA, kaldırımlara motosikletlerin park edilmesi ve sürücülerin trafiğe kapalı alanlara motosikletle girmesi, vatandaşların tepkisini çekiyor. Özellikle banka önlerinde de bilinçsizce park edilen araçlar, vatandaşları zor durumda bırakıyor.


Gazipaşa’da, İstiklal Mahallesi Mehmet Oğuz Bulvarı üzerinde bulunan kaldırımlar gelişi güzel park edilen motosikletler tarafından işgal ediliyor. İlçe halkını bıkma noktasına getiren kaldırım işgalleri; kaldırımı kullanan, bulvar üzerindeki iş yerlerinde ve bankalarda işi olan vatandaşları zor durumda bırakıyor. Ayrıca Cumhuriyet Meyanda ile Merkez Camii arasında kalan ve Sevgi Yolu olarak bilinen trafiğe kapalı alan motosikletle giren sürücüler de vatandaşların tepkisini çekiyor. Vatandaşlar, kaldırım ve banka önlerinin işgali ile ilgili sorun yaşadıklarını söyleyerek artık bu durumun son bulmasını istiyor. 


“CEZALARA RAĞMEN AKILLANMIYORLAR”
Tepkilerini dile getiren vatandaşlar; “İlçemizde kurallara uymayan sürücüler ve özellikle motosiklet sürücüleri, bizleri sor durumda bırakıyor. Yazılan onca cezalara rağmen akıllanmıyorlar. Trafiğe kapalı alanlara motosikletleriyle giren duyarsız sürücüler yüzünden canımız tehlikeye giriyor. Bankaların önleri zaten her zaman motosikletlerin duyarsız biçimde park edilmesi ile kapanıyor, bankaya girecekken motosiklet engeliyle karşılaşıyoruz. Motosiklet kullanıcılarını duyarlı olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştular. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27