BALIKÇILAR KIŞI GÜVENLİ GEÇİRECEK

Gazipaşa’da balıkçı barınağı ile ilgili girişimlerini sürdüren AK Parti İlçe Başkanı Doğan, Hacı Musa Çayı’nda geçici balıkçı barınağı çalışmasının başlatıldığını belirtti.

GÜNDEM 14.08.2023 11:47:00 0
BALIKÇILAR KIŞI GÜVENLİ GEÇİRECEK

AK PARTİ İlçe Başkanı Ali Doğan, Hacı Musa Çayı’nda geçici balıkçı barınağı ile ilgili temizleme ve derinleştirme çalışmalarının yapıldığını belirterek kalıcı balıkçı barınağı ile ilgili de çalışmaların sürdüğünü kaydetti. AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan geçici balıkçı barınağı ile ilgili yaptığı açıklamada“Bakanımız ilçemizi ziyaret ettiği zaman verdiği sözlerden birisi olan geçici balıkçı barınağının temizlenmesi ve balıkçılarımızın bu kışı daha güvenli bir şekilde geçirmesi adına Hacı Musa Çayı dere ağzında yapacağımız derinleştirme çalışmalarımız sürüyor. Bunun için bölgeye sallama vinç getirdik. Temizleme işlemi devam ediyor. Ahşap balıkçı barınağının yapılması ile ilgili komisyondan onayı aldık. Sayın bakanımızın da Şehircilik İl Müdürlüğü ile temasları sürüyor. İnşallah balıkçılarımızın bu yılı derede daha güvenli bir şekilde kış geçirmelerini sağlayacağız” İfadelerine yer verdi.

 

KALICI BARINAK İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

 

Başkan Doğan, esas amaçlarının kalıcı balıkçı barınağı ile ilgili fizibilite çalışmaları olduğunu dile getirerek “Sahilin öbür ucunda fizibilite çalışmalarımız devam ediyor.  Kalıcı balıkçı barınağı yapılması ve amatör fiber balıkçıların teknelerini indirebilmeleri için çalışmalar yapılıyor. İlerleyen süreçlerde gelişmeleri paylaşacağım” dedi. >Vildan RENDE

 


Anahtar Kelimeler: BALIKÇILAR GÜVENLİ GEÇİRECEK