BALÇIK HİZMET TAKİBİNDE

MAHALLESİNDE bulunan hasarlı parke taşlarını yenileten Cumhuriyet Mahallesi mevcut azası ve yeni dönem Muhtar Adayı Muhammet Balçık, mahallesi için hizmet etmeye devam edeceğini vurguladı.

GÜNDEM 14.03.2024 10:41:00 0
BALÇIK HİZMET TAKİBİNDE

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’nde Cumhuriyet Mahallesi’nden muhtar adayı olan ilçemizin bilinen ve sevilen esnaflarından Muhammet Balçık, bir yandan azası olduğu mahallesine hizmet getiriyor, diğer yandan seçim çalışması gerçekleştiriyor. Mahallesi için elini taşın altına koyan ve bilinçle mahallesine hizmet etmeye hazırlanan Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Muhammet Balçık, seçim çalışmaları kapsamında mahallesindeki sorunları tespit ederek gidermeye devam ediyor. Mahalledeki sorunlar arasında yer alan hasarlı parke taşlarını çözüme kavuşturmak için çalışma başlatan Balçık, Belediye personelleri ile birlikte duruma el koyarak hasarlı parke taşlarını yeniletti. Mahallenin mevcut azası olması nedeniyle de vatandaşların sorununa çözüm üretmek için çalışmalar yapan Balçık, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ni kazanmasın durumunda mahallesinde çözülmemiş sorun kalmayacağını dile getirdi. 


“EMİN ADIMLARLA İLERLEYEREK HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ”
Çalışmaları hakkında konuşan Cumhuriyet Mahallesi mevcut azası ve Muhtar Adayı Muhammet Balçık; “Mahallemizdeki sorunları daima yakından takip ediyorum ve her soruna çözüm odaklı yaklaşıyorum. Mahallemizdeki sorunlar arasında yer alan hasarlı parke taşları, vatandaşlarımızdan tepki görüyordu. Ben de hem mevcut aza hem de muhtar adayı olarak duruma el atarak yeni parke taşlarının gelmesini sağladım. Bu sayede sorunu çözdük. Benim için mahallelimizin istekleri ve sorunları daima birinci plandadır. Muhtar olduğum takdirde mahallemiz için ekip arkadaşlarım ile canla başla çalışarak, çözülmemiş sorun bırakmayacağız. Mahallelimiz bize güvensin. Hizmet yolunda emin adımlarla ilerleyerek hedefimize ulaşacağız” ifadelerini kullandı. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27