Tarih: 12.09.2022 14:07

BAKAN ÇAVUŞOĞLU AÇIKLADI: HAVAALANINI BÜYÜTECEĞİZ

Facebook Twitter Linked-in

Alanya Belediyesi tarafından başlanılan Mahmutlar Kültür Merkezi, Etüt ve Destek Eğitim Kurs Merkezinin temel atma törenine katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bölgemizin yararına olacak önemli müjdeler verdi. Antalya- Alanya Otoban ihalesini 6 Ekim’de yapılacağını dile getiren Bakan Çavuşoğlu, “İnşallah Kuş Yuvası Tüneli bitmek üzere. Kuş Yuvası’ndan Alanya Mahmutlara gelecek, yolu da hayata geçireceğiz ve güzel bir yol yapacağız. Vatandaşlarımız güvenli bir şekilde hem yaylalara gidebilecekler hem de buradan Konya, Karaman’a ve Ankara’ya kadar gidebilecekler” dedi.

 HAVALİMANINI BÜYÜTECEĞİZ

Çavuşoğlu, “Dünyanın en iyi havaalanı İstanbul’da. Şu anda rekor üzerine rekor kırıyor. Antalya’mızda da iki havalimanı var. Bu iki havaalanını da yetersiz buluyoruz. Gazipaşa Havaalanı terminalini de yenileyeceğiz ve büyüteceğiz. Türkiye’ye Alanya ve Gazipaşa’ya yakışır bir şekilde inşallah bu projeyi hayata geçirdikten sonra, gelen konuklarımız da daha güzel bir ortamda ağırlanacak. Uçuş sayıları da farklı destinasyonlardan artıyor” ifadelerini kullandı.

“SIRBİSTAN’IN İKİ ŞEHRİNDE GAZİPAŞA HAVALİMANI’NA DA UÇUŞLAR BAŞLADI”

Gazipaşa Havalimanı’na gerçekleştirilen uçuşlara yeni destinasyonların eklendiği bilgisini paylaşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Geçen gün Cumhurbaşkanımız ile Sırbistan’daydık. Sırbistan’ın iki şehrinde Gazipaşa Havalimanı’na da uçuşlar başladı. Türk Hava Yolları’nın da bu uçuşları başlatması için Cumhurbaşkanımız girişimde bulundu. İnşallah ortak uçuş anlaşmasını gerçekleştirerek Türk Hava Yolları uçuşlarını başlatacağız” şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —