BAHŞİŞ KOMİTESİ TOPLANDI

Gazipaşa’da Bahşişli Halil Ağa isminin Gazipaşa’da yaşatılması amacıyla kurulan Bahşiş Komitesi cumartesi günü Gazipaşa Öğretmenevi’nde ilk toplantısını gerçekleştirdi.

GÜNDEM 24.10.2022 14:06:00 0
BAHŞİŞ KOMİTESİ TOPLANDI

Gazipaşa’nın milli mücadele kahramanlarından olan Bahşişli Halil Ağa isminin Gazipaşa’da yaşatılmasını isteyen bir grup duyarlı vatandaş, Yusuf Kileci öncülüğünde Bahşiş Komitesi’ni kurdu. Komitede, İbrahim Barcın, Huzeyfe Barcın, Fatih Yazan, Hidayet Metin, Hüseyin Arıcan, Hilmi Barcın, Yusuf Kileci, Canan Yılmaz, Mustafa Akkoca ve Mehmet Durdahanoğlu gibi isimler yer alıyor. Bahşişli Halil Ağa’ya minnet borcunun ödenmesi için bir araya gelen vatandaşlar, Bahşişli Halil Ağa isminin Gazipaşa’da yaşatılmasını istiyor.

İLK TOPLANTILARINI YAPTILAR

Geçtiğimiz günlerde kurulan komite, cumartesi günü Gazipaşa Öğretmenevi’nde ilk toplantısını Yusuf Kileci başkanlığında gerçekleştirdi. Bahşiş Komitesi’nin ilk toplantısına; İbrahim Barcın, Huzeyfe Barcın, Fatih Yazan, Hidayet Metin, Hüseyin Arıcan, Hilmi Barcın ve Yusuf Kileci katılırken; mazeretlerinden ötürü Canan Yılmaz, Mustafa Akkoca ve Mehmet Durdahanoğlu katılmadı.

BAHŞİŞLİ HALİL AĞA ADINI SONSUZA KADAR YAŞAYACAK

Bahşiş Komitesi’nin Bahşişli Halil Ağa isminin Gazipaşa’da yaşatılmasını hedeflediğini ve doğrultuda çalışmalar yapacağına değinen Yusuf Kileci, “Türk bayrağına saygı duyan herkesin Bahşişli Halil Ağaya minnet borcu vardır. Çünkü Halil  Ağa, Türkiye Cumhuriyeti devletinin temeline harç koyan, kan veren, can veren bir kuvvacı, yiğit bir Gazipaşa çocuğudur. Bahşiş komitesi bir seri toplantılarla  etkili ve sonuç alıcı çalışmalar yapacak, Bahşişli Halil Ağa adını sonsuza kadar yaşatacaktır. Kamuya saygıyla duyurulur” dedi.


Anahtar Kelimeler: BAHŞİŞ KOMİTESİ TOPLANDI