Tarih: 28.04.2023 12:49

“BAHARI KILIÇDAROĞLU İLE YAŞAYACAĞIZ”

Facebook Twitter Linked-in

Baharı Kılıçdaroğlu ile yaşayacağız” dedi. Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Gazipaşa İlçe Koordinatörü Ziraat Mühendisi Yavuz Çetin, 14 Mayıs’ta yapılacak 13.Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’yle ilgili gazetemize iddialı açıklamalarda bulundu. Çetin, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 21 yıllık AK Parti hükümetini 14 Mayıs seçimlerinde mağlup edeceğini dile getirdi. Ülkenin; ekonomik olarak sıkıntılı bir süreçten geçtiğine vurgu yapan Çetin, “15 Mayıs sabahı aydınlık, çağdaş, demokratik, hukukun üstünlüğü olan bir Türkiye Cumhuriyeti’ne uyanacağız. Bütün sıkıntıları aşıp, baharı 14 Mayıs’ta Kılıçdaroğlu ile yaşayacağız” dedi. 

“ÜLKEMİZİ ÇAĞDAŞ MEDENİYETLER SEVİYESİNE ÇIKARACAĞIZ”

Gazipaşa’da; 14 Mayıs’ta yapılacak 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimine yönelik çalışmalarına hız verdiklerini ifade eden Çetin, “Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Gazipaşa İlçe Koordinatörlüğü olarak çalışmalarımızı sahaya yaydık. Seçimden zaferle ayrılmak için önümüzdeki süreci en verimli şekilde kullanmak için mücadele ediyoruz. Biz inanıyoruz ki; bu seçimde Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu sandıktan birinci çıkacak. Hayalini kurduğumuz ülkemizi, Millet İttifakı çatısı altında çağdaş medeniyetler seviyesine çıkaracağız” ifadelerini kullandı.  

“AKP DÖNEMİNDE EKONOMİ, TARIM VE EĞİTİM BİTTİ”

Çetin, Kılıçdaroğlu’nun seçimi kazanması durumunda, birçok alanda yenilikçi çalışmalar yapılacağına değindi. “AKP döneminde ekonomi, tarım ve eğitim bitti” diyen Çetin, “AKP’nin 21 yıldır yaptığı ötekileştirmeler bizim dönemimizde son bulacak. Ayrıştıran değil birleştiren, bölen değil bütünleştiren yine biz olacağız. Yıkılan ekonomiyi biz ayağa kaldıracağız. Bitme noktasına gelen tarım ve hayvancılık yine bizim dönemimizde şaha kalkacak. Tarım ürünü ithal eden değil, ihracatını yapan ülke konumuna geleceğiz. Bir yandan da sanayi ve teknoloji ile kalkınan bir Türkiye inşa edeceğiz. Eğitim sisteminde yaşanan aksaklıkları yine biz düzelteceğiz. Ülkemizin çocukları ve gençleri hak ettikleri en iyi eğitimi yine Kılıçdaroğlu döneminde alacak” dedi. 

“MİLLETİMİZE SÖZ VERİYORUZ; YİNE BAHARLAR GELECEK”

Başkanlık sisteminin ülkeye ciddi şekilde zarar verdiğine vurgu yapan Çetin, “'Başkanlık Sistemi' ile ekonomimiz alt üst oldu. Yine bu sistemler güçler ayrılığı etkisini yitirdi. Kararlar tek kişi tarafından alınır oldu. Tek adam rejimi olan 'Başkanlık Sistemi'nden güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiş, Sayın Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanlığı döneminde olacak. Kısacası ülkemizin yaşadığı tüm sorunlar Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı döneminde sona erecek. Bizler, pahalılığı sona erdireceğimizi, herkesin eşit bir şekilde, hak ettiğini alacağı; emeklinin, memurun, esnafın, öğrencinin sıkıntılarının sona ereceği bir ülke hayal ediyoruz. İnanıyorum ki bunu 14 Mayıs’ta başaracağız. Milletimize söz veriyoruz; yine baharlar gelecek” şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —