BADMİNTON BAŞARISI ŞAŞMADI

GAZİPAŞA Anadolu Lisesi Badminton Erkek Takımı, Antalya’da düzenlenen Okul Sporları Badminton İl Şampiyonası’nda 1’inci oldu.

SPOR 9.02.2024 10:26:00 0
BADMİNTON BAŞARISI ŞAŞMADI

Gazipaşa Anadolu Lisesi Badminton Erkek Takımı, badminton müsabakalarında aldıkları başarılara yenilerini eklemeye devam ediyor. Antalya'da düzenlenen Okul Sporları Badminton İl Şampiyonası’na katılan Gazipaşa Anadolu Lisesi Badminton Erkek Takımı, üstün mücadele sergiledikleri şampiyonada 1’inci oldu. 13 yıldır aralıksız kazandıkları il şampiyonluğunu yeniden kazanarak Gazipaşa’yı bir kez daha gururlandıran Gazipaşa Anadolu Lisesi Badminton Erkek Takımı, ilerleyen tarihlerde gerçekleştirilecek olan Badminton Bölge Şampiyonası’nda Gazipaşa’yı ve Antalya’yı temsil edecek. 


“ALINAN BAŞARILAR BİZLERİ GURURLANDIRIYOR”
Gençlik Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, takımı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Gazipaşa Gençlik Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş; “Gazipaşa Anadolu Lisesi Badminton Erkek Takımı’nı göstermiş oldukları başarıdan ve 13 yıldır hiç şaşmadan kazandıkları il şampiyonluğunu tekrar aldıkları için gönülden tebrik ederim. Bu başarıda emeği geçen başta badminton antrenörümüz Mehmet Dinç ve Beden Eğitimi Öğretmeni Sertaç Oplazgil’e teşekkür ederiz. Spor alanında ilçemiz adına alınan başarılar bizleri gururlandırıyor. İlçemizin adını duyurmaya devam edeceğiz. Tekrardan Gazipaşa Anadolu Lisesi Badminton Erkek Takımı’nı tebrik ederek gerçekleştirilecek olan Badminton Bölge Şampiyonası’nda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: BADMİNTON BAŞARISI ŞAŞMADI