BABA ULUDAĞ, SEDANUR’A SESLENDİ

GAZİPAŞA’DA 77 gün önce kaybolan Sedanur Uludağ’dan hala haber yok. Kaybolduğu günden bu yana sırra kadem basan 21 yaşındaki genç kıza seslenen baba Cevdet Uludağ, “Biz seni her türlü kabul etmeye hazırız” dedi.

GÜNDEM 7.02.2023 12:02:00 0
BABA ULUDAĞ, SEDANUR’A SESLENDİ

Gazipaşa’da 24 Kasım’da ortadan kaybolan ve bir daha haber alınamayan Sedanur Uludağ’ı arama çalışmalarından bir sonuç elde edilmedi. Kızının yaşadığına inanan acılı baba Cevdet Uludağ, kızına seslenerek, kızının kendilerine ulaşmasını istedi. Sabırla kızını beklediğini dile getiren baba Uludağ, “Kızım eğer sesimizi duyuyorsan, her ne durumda olursan ol, eğer bizlere ulaşabiliyorsan bir ara bizleri. Biz seni her türlü kabul etmeye hazırız. Hatasız bir Cenab-ı Allah… Hata yapmayan tek bir Cenab-ı Allah var. Herkes hata yapabilir. Biz seni kabul etmeye hazırız. Seni reddetme gibi bir durumumuz yok. Sabırla seni bekliyoruz” dedi. 


“MUTLAKA BİR HABER BEKLİYORUZ”


24 Kasım’dan bu yana kızları Sedanur’u beklediklerini dile getiren baba Uludağ, “Kardeşlerinle birlikte perişan durumdayız. Sesimizi duyuyorsan, bizi izliyorsan bize bir haber ulaştır. Burada kardeşlerinle, ailecek perişanız. Mutlaka bir haber bekliyoruz” dedi. 


“ANNEN, BABAN, KARDEŞLERİN SENİ BEKLİYOR”


Sedanur’un kaybolduğu günden bu yana en ufak bir ip ucuna rastlayamadıklarını söyleyen Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı, “Tüm aramalara, tüm çabalara rağmen hala bir umut yok. Gerçekten ailesi, annesi, babası, kardeşi, perişan. Sedanur, eğer hayattaysan şunu demek istiyorum: Hiç değilse bize hayatta olduğunu bildir.  Annen, baban, kardeşlerin seni bekliyor. Tüm aile gerçekten inanılmaz derecede kötü. Eğer ki hayattaysan bize nerede olduğunu bildir. Bize gelmezsen yine gelme” dedi. 


“CİNAYET BÜRO SORUŞTURMALARINA DEVAM EDİYOR”


Arama çalışmalarının bittiğini ifade eden Muhtar Küçükballı, “Cinayet büro soruşturmalarına devam ediyor. Umudumuzu kaybetmedik ama çok uzun zaman oldu. Yetkililer elinden gelen gayreti gösteriyor ama hala bir ipucu yok. Allah’tan umut kesilmez ama belirsizlik çok kötü bir şey. Sedanur, tekrar söylüyorum; bize sadece yaşadığını bildir. Küçük kardeşlerin senin yolunu gözlüyor. Sedanur ne olursa dön” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: ULUDAĞ SEDANUR’ SESLENDİ