BABA ÖZTÜRK’TEN DESTEK ÇAĞRISI

SMA Tip 1 hastası Arya Öztürk’ün babası Hamza Öztürk, tedavi için gereken miktarın henüz toplanamadığını belirterek, ilçe halkına destek çağrısında bulundu.

GÜNDEM 24.02.2024 09:54:00 0
BABA ÖZTÜRK’TEN DESTEK ÇAĞRISI

GAZİPAŞA’DA yaşayan Nurcan ve Hamza Öztürk’ün 2 yaşını geçen kızları SMA Tip 1 hastası Arya Öztürk için devam eden bağış kampanyasına destekler sürüyor, ancak henüz tedavi için gerekli miktar toplanamadı. Arya’nın kasları, hastalığına bağlı olarak her geçen gün erirken, Arya’nın minik bedeni dengede durmakta zorlanıyor. Arya’nın çok geçmeden ilacına kavuşması ve tedavi olması gerektiğini söyleyen Arya’nın ailesi, evlatları için duydukları endişeyi dile getirerek, yaptıkları paylaşımda tekrardan Gazipaşa halkına destek çağrısında bulundu. 


“UMUT YOLCULUĞUMUZ DEVAM EDİYOR”
Arya’nın babası Hamza Öztürk yaptığı paylaşımda; “Arya’nın gözlerinin içinde ışık ve yüzünde mutluluk, heyecan, umut, yaşama sevinci ve yaşama isteği var. Her şeyden habersiz vaziyette anını yaşıyor. İlk doğduğunda Arya’ya sorsalardı eğer sizce böyle acı dolu b ir hayatı seçer miydi? Bu kadar acıyı çekmek, parasızlık yüzünden canı ile mücadele etmek, zamanla yarışmak ister miydi gerçekten? Peki, şimdi soruyorum, Arya’nın gerçekten ne suçu var? Bu hayatı o seçmemişken, bu yaşam mücadelesini yalnız yürüyemeyecekken kaderine terk etmek midir doğru olan? Umut yolculuğumuz devam ediyor. Bir umudumuz var. Lütfen sizler de gelin ve bu yolculuğumuzda bize destek olun. En kısa sürede Arya’yı ilacına kavuşturalım. Arya’mız artık acıya dayanamıyor. Kasları günden güne eriyor. Onu acı içinde görmeye dayanamıyoruz. Bizi gören duyan herkesin desteğini bekliyoruz. Minik bir canın hayata tutunması için desteklerinizi esirgemeyin” ifadelerini kullandı. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: ÖZTÜRK’ DESTEK ÇAĞRISI